Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wlasnie tego sie boje...No bo co jak z dzurki D, wplynie pare maluchow do wilgotnej dziurki C...i gotowe...Moze prawdopodobienstwo nie jest wielkie,ale jednak boje sie...Co o tym myslicie????hej czy podczas sexsu analnego można zajść w ciąże,tzn.kochając się analnie z dziewczyno zrobiłem to w niej i czy jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciąże.odpiszcie![]()
I na szczęście mój mąż tez ma takie zdanie więc nie ma problemu :-)
Niestety moj A jest calkowitym przeciwnikiem gumek.... Dziwne, bo ja nie mam pojecia w czym mu to tak przeszkadza, ale jednak....U mnie tabletki tzn. hormony odpadaja, ze wzgledu na zdrowie, na spirale jakos trudno mi sie zdecydowac, wiec jestesmy w kropce....A co do wpłynmięcia "paru maluszków" to dziurki C to wydaje mi się to całkiem możliwe... no ale chyba prezerawatywę stosujecie przy seksie analnym, co??? Jeśli tak to aż takiej dużej obawy nie ma.
Ale można wyparzyć we wrzątku. po takim seksie dokładne mycie moze nie wiele dac wiec gumka jak najbardziej wskazana