reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SEX w ciąży lutowych mam :-)

reklama
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

crazymama
ma najbardziej adekwatny do swojego charakteru nick !

a ja z moim napaleńcem baraszkowałam mimo skracającej się szyjki i żyjemy, tzn. dziecko niczego mu nie odgryzło :-) a ja nie urodziłam jeszcze :sorry:

ciesze sie ze sie podobalo.Jesli chodzi o ''te'' sprawy to my troszke pokopani jestesmy i bardzo lubimy experymenty i nowe dodatki takze brak czegokolwiek tak jak facetom i mi do mozgu strzela i powoli uszami wycieka

ja mam tak samo ,a juz nie wspomnę jaka jestem nerwowa bez seksu . Rzucenie fajek to był dla mnie pryszcz podług tak długiej przerwy w przytulankach.

Mój to się ze mnie nabija jak wrzeszczę mówiąc ''Kochanie, nie denerwuj się już niedługo dostaniesz tego co chcesz '' oczywiście na końcu się ze mnie śmieje .a ja w furii mam ochotę lufe mu wywalić :-p bo on to sobie może sobie spuścić ciśnienie ,nawet z własną ręką jak ja mu odmowie , a ja niestety nigdy nie umiałam i nie umiem mięć uniesień poprzez palec lub minetę . hehehe ale żywiec poszedł :-p

Ostatnia edycja:
Delfin no tak z rana przeczytalam hehe :D
U mnie niby jutro ma w koncu sie zlamac... ale cos sie wykreca bo mowi ze jutro dopiero 36 tydzien sie skonczy a 37 zacznie leciec w poniedzialek.... wrrrrr we wtorek mam urodziny jak nie bedzie seksu to bedzie foch.... Moj to ciagle mowi ze monotematyczna jestem. Ja nie wiem jak on sobie radzi, zimny jest jak lod

:-) Mój to się boi przytulanek, bo nie chce zrobić krzywdy małemu, a ja ostatnio mam straszną ochotę:zawstydzona/y: Póki co jakoś udaje mi się go namówić raz na jakiś czas:-p
Crazymama, super, że eksperymentujecie, bo to ożywia związek:-p

reklama
Buuuu a ja sie z moim powadzilam bo mowie mu ze skoro mielismy jutro, to co za roznica czy zaczniemy dzis. A on ze ja wogole go nie rozumiem, bo on sie boi ze krzywde mi zrobi i dla niego to stres wiec woli nie ;((((((( AAaaaa czyli celibat.

Do góry