Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny kiedy tak naprawdę można posadzić dziecko w spacerówce czy musi rzeczywiście samodzielnie siedzieć czy wystarczy jak posadzopne nie chwieje się na boki , jak to jest?
Sebastian moze nie siedzial ale lezal w pozycji takiej pol siedzacej. w wozkach sa regulowane oparcia i wtedy ustawiasz taka spacerowke nie na pelna siedzaca tylko troche podnosisz,dziecko widzi wiecej i jest zadowolone.tak bylo w moim przypadku a wiem ze i u innych mam sie sprawdzilo.ja wozilam tak Sebcia jak mial 5 mcy
Dzięki dziewczyny, zrobię tak bo Maksiu jest bardzo ciekawy świata i ani mu w głowie spanie na spacerze.
A jak go położyłam w wózku na plecach to i tak przekręcał się na brzuch i tak jeżdziliśmy.
Wogóle on jest maniakiem leżenia na brzuszku robi to prawie cały czas ,w łóżeczku , na przewijaku na łóżku i nawet na rękach chce wisieć głową w dół właśnie na brzuchu ;D
A siedzieć ani mu w głowie , najchętniej to chciałby stać w wózku na spacerze :laugh:
Taki to mój Maksiu numerek :