reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpien 2006

Tez sobie zrobilam ten tescik i wyszlo ze na 44% będzie to chłopczyk, a na 56% będzie to dziewczynka :) Zobaczymy czy sie sprawdzi, bo lekarz tez powiedzial, ze stawia na dziewczynke :)

reklama
Mi według tego testu wychodzi dziewczynka na 57% juupi! no mam nadzieje, ze za 2 tyg gin na usg mi powie kto sie tam chowa...

Ja mam USG za 4 tygodnie i tez mam juz nadzieje, ze bede wiedziec na pewno :) Bo po ostatnim nastawilam sie juz na coreczke :) Chociaz Moj ma nadzieje, ze z coreczki zrobi sie synek :)

;D wyszło mi ze dziewczynka ale ja jestem przekonana że to chłopiec ::)

silunia pisze:
Aga ty poloweczke tez w tym tygodniu zaliczysz juz skladam gratulacje bo w weekendzik mnie na necie nie bedzie ;D

a ja mam pytanko , lecialam juz samolotem w ciazy co prawda to bylo jakis czas temu i lekarz nie widzial zadnych przeciwskazan .....teraz bede leciala w maju , czy wtedy tez bedzie ok , to znaczy zadnych zagrozen dla dziecka .....z lekarzem bede sie widziec dopiero 6 kwietnia , a musze wiedziec juz teraz bo musze zarezerwowac bilety , jak uwazacie ???
dzięki silunia.
do 27 tygodnia jak wszysttko jest oki to możesz latać byle nie 12 godzin a potem to lepiej nie,raczej trzeba uważać,zresztą wiele lini lotniczych nie zabiera na pokład kobiet w widocznie zaawansowanej ciązy,dowiedz sie jak bedziesz robić rezerwację żeby uniknąć niespodzianek.mojej koleżanki w 26 tyg nie wpuscili na pokład i juz.

mimo, że na część pytań nie odpowiedziałam to wyniki są następujące:
Na 24% będzie to chłopczyk.
Na 76% będzie to dziewczynka.

wolałabym chłopca choć ostatnio przeczucie mi mówi, że będzie dziewczynka;) wszystkie moje koleżanki przeczuwają chłopaka, co niektórym nawet się przyśnił ;)
kilka lat temu w Żywcu pewna Cyganka podeszła do mojego przyszłego męża i ni z gruszki ni z pietruszki powiedziała mu, że będzie miał syna z czarnymi oczami ;D
a ja dziś miałam dziwny sen. śnił mi się poród i że ponieważ dziecko było strasznie duże to lekarz zadecydował o cesarce. na następny dzień spytałam położnej co urodziłam a ona mi na to: dziewczynka, waga 6,5 kg
raju, dobrze, że to tylko sen... bo 6,5 kilogramowy dzieciak to nie dla mnie 8)

Leyna, strasznie sie usmialam z tego Twojego snu :) 6.5 kg - niezly wyniczek :) Dobrze, ze w snie tak racjonalnie lekarze pomysleli i zastosowali cesarke ;) Mnie sie ostatnio snilo,ze urodzilam o rowne 2 tyg. za wczesnie, ze mialam coreczke, ktora wazyla 2650 (malutka) i miala 51 cm dlugosci. Mam nadzieje, ze bedzie w rzeczywistosci lepiej...

u mnie dzidzius sie tak obrocil ze nic nie widac mam nadzieje ze w kwietniu bedzie wiadomo stawiam na dziewczynke :laugh:

Moja mama tak chciała mieć córke ,że dorobiła sie po drodze 3 synów ;D ale była cierpliwa i doczekała sie mnie na końcu.. :D ja tez bym chciała córunie małzonek tez.. ale pożyjemy i zobaczymy co los przyniesie ..pozdrawiam!

reklama
Ja tez juz sie nastawilam na coreczke, ale oczywiscie nie pogniewam sie jakby sie okazalo, ze z coreczki zrobil sie synek w ciagu kilku tygodni ;)

Do góry