reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpien 2006

Witam wszystkich bardzo cieplutko :)

Dzis po raz pierwszy zajrzalam na Wasze Forum i od razu przypadlo mi do gustu.
Poniewaz mam termin na 8 sierpnia - postanowilam dolaczyc do "sierpniowych brzuchatek".
Ciesze sie, ze cosik tak fajnego istnieje!!!

Pozdrawiam i zycze milego dzionka :)

reklama
dzien dobry nowej sierpniowce

a jezeli chodzi o wychodzenie to robimy to dosc czesto , pozniej nie bedzie czasu przynajmniej przez pewien okres, nie szalejemy , choc ostatnio bylismy na nocy muzeow i musze przyznac , ze o pierwszej w nocy juz sie slanialam i zabawa sie skonczyla ;D

witaj agula :)

ja to za bardzo poszalec nie mogę ,mam uwazac i nie łazic za dużo.lezec z nogami uniesionymi i sie nie przemęczac.zresztą i tak czuje sie taka wielka i cięzka ze niewiele mi sie chce.

Agula, witamy wsrod nas :)

Pysia, koniecznie po porodzie musisz mi zdac relacje! A pod kogo opieka jestes? Roztoczynskiego czy Walkowa czy moze jeszcze kogos innego? Masz juz polozna?

Sandra Co do lekarza to Maczyńska i Małecka-Holerek a położną też już mam. Jak będzie po wszystkim to napewno napiszę, myślę, że jeszcze coś koło tygodnia.

reklama
Do góry