Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam
moje , przepraszam nasze malenstwo, urodzi sie w sierpniu , czy jest tu ktos jeszcze w takiej wczesnej ciazy ?????
Zgloscie sie mamusie sierpniowe 2006 ;D ;D ;D ;D ;D
Lilith serdecznie dziekuje , jeszcze nie moge uwierzyc ze to malenstwo jest w srodku we mnie , ze sie udalo . chodze usmiechnieta od ucha do ucha i smieje sie do wszystkich jak glupi do sera ,
;D
dziekuje jeszcze raz
Witam jestem z Poznania Pati tez mam termin na sierpien wiec gratuluje wszystkim sierpniowym brzuchatka hhiheee ;D pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie <maj2006 gratulacje dla Marty> :laugh:
Ja również czekam na watek sierpniowy duzy usmiech na moderatora ;D jestem taka szczesliwa jak pewnie kazda z WAS serdecznie jeszcze raz pozdrawiam BUZIACZKI
Pati , jak strasznie sie ciesze , ze ktos tu jeszcze trafil , ze nie bede sama
jak sie czujesz, jak malenstwo , w ktorym tygodniu jestes, mow wszystko czekam na wiesci . buziaki ;D
Hej Silunia ja mam imieninki w sierpniu 28 Ty pewnie tez? :laugh: jestem w 4tyg.ciazy,wczoraj potwierdzilo to Hcg dzis ide do lekarza cala noc nie spalam bo tak mnie emocje braly ze ciagle myslalam wyobrazalam sobie jak to bedzie.