• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

sierpien 2006

silunia

mama Zuzu
witam
moje , przepraszam nasze malenstwo, urodzi sie w sierpniu , czy jest tu ktos jeszcze w takiej wczesnej ciazy ?????
Zgloscie sie mamusie sierpniowe 2006 ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Lilith serdecznie dziekuje , jeszcze nie moge uwierzyc ze to malenstwo jest w srodku we mnie , ze sie udalo . chodze usmiechnieta od ucha do ucha i smieje sie do wszystkich jak glupi do sera ,
;D
dziekuje jeszcze raz

Witam jestem z Poznania Pati tez mam termin na sierpien wiec gratuluje wszystkim sierpniowym brzuchatka hhiheee ;D pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie <maj2006 gratulacje dla Marty> :laugh:

Ja również czekam na watek sierpniowy duzy usmiech na moderatora ;D jestem taka szczesliwa jak pewnie kazda z WAS serdecznie jeszcze raz pozdrawiam BUZIACZKI :P

Witaj!!!
serdeczne gratulacje!!! sierpnien to super miesiac!!! sama urodzilam sie w sierpniu i tez nazywam sie PAti :):):) wiec to strasznie sentymentalne:)

Pati , jak strasznie sie ciesze , ze ktos tu jeszcze trafil , ze nie bede sama :)
jak sie czujesz, jak malenstwo , w ktorym tygodniu jestes, mow wszystko czekam na wiesci . buziaki ;D

reklama
Hej Silunia ja mam imieninki w sierpniu 28 Ty pewnie tez? :laugh: jestem w 4tyg.ciazy,wczoraj potwierdzilo to Hcg dzis ide do lekarza cala noc nie spalam bo tak mnie emocje braly ze ciagle myslalam wyobrazalam sobie jak to bedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry