Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to już chyba ten czas
ja mam bóle podbrzusza i krzyży takie że po nocach nie śpię
torba spakowana już 2 miesiące prawie bo mam skróconą szyjkę i rozwarcie
ale jakoś jeszcze się trzymam
i całą drogę go "szkoliłam"że robi coś nie tak...
a on na to z zupełnym spokojem:"Oj Ty już chyba niedługo urodzisz"
Pozdrawiam
:-(
, odnosnie nerwow to tez zapisuje sie do "klubu", czasami dziwie sie jak moj man to znosi, a najbardziej zla jestem sama na siebie, bo nie chce byc taka a samo jakos tak wychodzi-
, glupie hormony!!! A ostatnimi czasy to juz wogole jakos wyjatkowo nerwowa jestem:sick:Tez cos takiego slyszalam, ale nie wydaje mi sie zeby to byla prawda we wszystkich przypadkach .> Antylopka
Powiedzcie mi, czy to prawda, że dzieci w ostatnich dwóch miesiącach ciąży nogą nawet podwoich swoją wagę?

, ostatnio jak mi wystrzelili z cena za porod to tak zastanawiam sie skad my tyle kasy wezmiemy??

, fakt ze potem kasa chorych zwraca, ale najpierw trzeba zaplacic a na zwrot czeka sie okolo miesiaca
napisz coś wiecej o sobie :-)
znam to z własnego doświadczenia
mój mały w maju ważył 1007g a 4 tygodnie później w czerwcu ważył 2.270g
czyli przybrał na wadze ponad 2 razy! 

lekarz mi powiedział, ze on może jeszcze dużo więcej przybrać w ciągu tego miesiaca! dlatego jestem ciekawa co mi powie we wtorek!
tylko troche sie martwie jak ja urodze takiego klopsika?
przecież on mnie rozerwie! :-
trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki 
:-( ale rozumiem, że tych cen nie można porównywać do naszych polskich zarobków? 
takie miałam zalecenie jak sama miałam problemy z gardłem