reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

PisałA, żE przeraził ją widok sali porodowej. Hmmmmmm chyba z bólami nie oprowadzali jej po szpitalu.
Miała bóle - podobno porodowe- nawet jak miną to chyba chociaż dzien na obserwację , a nie hop do domu, tym bardziej,że miała dolegliwośći
.

Ja się już nie wypowiadam na ten temat -to nie moja sprawa

reklama
hej

dobrze że u Elis wszystko juz ok

co do donoszenia to mi lekarz ostatnio powiedział że po 36 tygodniu już dzidzia jest donoszona więc tylko dodał że jeżeli nie urodzę do 7.08 to mam przyjść na wizytę hehe

Naur Gosia jak tam wasze samopoczucie??

dziewczyny a co z AniąD23 Eveliną one mają termin chyba na jutro....

Ojej ale tu sie od rana namnożyło:szok:
Witam z rana po pierwsze,noc przespana,właściwie ok tylko ten cholerny ból spojenia:wściekła/y::wściekła/y:
Elis jak dla mnie to dobrze ze jeszcze nie urodzisz:tak:lepiej dla dzidzi.Ciąza donoszona wg mojego lekarza to 37 tydz.wiec można jeszcze ponosic;-)Siostro Elis faktycznie jesteś niesamowita:-)
Janbor to pieknie miałaś z tym gazem,uważaj na siebie:tak:

Kira może juz niedługo jak widac nie znamy dnia ani godziny:-);-) TY to juz masz tak nisko brzuchal, ze na prawde wyglada jakbys lada dzien miala rodzic boi mnie to sie wydaje ze jeszcze chwile pochodze, chociaz spojenie to mnie tak nawal ze szok:szok::szok: wczoraj mialam 4 razy taki atak bólu a tak to cały czas czuje nacisk na to spojenie.

Na szczescie w czwartek ide na ostatnia wizyte to sie wszystkiego mam nadzieje dowiem:tak::-D

Naur co u Ciebie???

Janbor ja już nie wierze w te wszystkie objawy;-)miałam wszystkie objawy i koniec-opadł brzuch i stop:-Dwszystko sie zatrzymało,zostały bóle spojenia,no i moge wreszcie spac-co jest dziwne,i mam troszke wiecej energii:confused::eek:ale to nic nie znaczy.Równie dobrze każda z nas może urodzić jutro.Nie licze na objawy:-Dczekam aż Adas sie zdecyduje do nas dołączyć:tak:czekamy z niecierpliwością:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry