reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja to juz nie wiem sama, za duzo kobietek ma za duzo objawow, te z najgorszymi juz rozdwjone, wydaje mi sie ze Gosia, bo ten sluz z krwia???hm...No ale Kira znowu ten wiatr, a Mrozik cisnienie i niewiadoma odnosnie badan, potem cesarka, stawiam na Gosie(niech bedzie)
A i tak zawsze niespodzianka moze byc, moze Sylwia, moze Raabit a moze Ja??hihi
A Magda ty masz juz prawie 40 tygodni skonczone, moze Magda??

reklama
wiecie co tak wracając do Naur.bała się ze mała bedzie za mała a tu patrzcie 3 kg jak nic,czyli nie ma co na to patrzec i sie niepotrzebnie stresowac.:-)
a tak w ogole to wydaje mi sie ze teraz kobiety są zbyt mądre i zbyt dużo rzeczy wiedzą,jak ja czasem opowiadam cos maie o ciązy i ona mowi to kolezankom w pracy to one są w szoku ze w ogole cos takiego jest:-D

aha raabit a ten krem z musteli to jak dokladnie sie nazywa?to jest na rozstepy,cellulit czy na co?

Magda Ani D23 nie licze, bo zdaje mi sie ze ona juz po, i inne dziewczyny ktore mialy juz termin, nie wiadomo co u nich, mozemy sie tylko domyslac.
Tak czy siak WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY!!Dajcie znac:tak:

żel poporodowy Mustela
Ja mogę zrobić niespodziankę- czemu nie-:-)ale dopiero w przyszłym tygodniu, gdy bedę juz w szpitalu:-D

Sylwia tez chcialaby kupic tylko nie wiem czy to ten sam, nazywa sie regenerujacy po ciazy, do tego jest jeszcze na cycki.Mowilas ze na allegro widzialas , mozesz zdjecie wkleic??

no zdjecie byloby fajne:-)
a co do tych zakladow to faktycznie Ania no i evelina coś zgubiły się nam dziewczeta:happy:

a ja wpierniczam toffifee,kurde bede baryła jak nic,zapodajcie to zdjęcie tego kremu i normalnie jade go kupic,mam nadzieje ze faktycznie szybko zadziala:sorry:

Sylwia kto wie? Napewno byś się bardzo cieszyła, że już po wszystkim i nie czekałabyś w niepewności, no i miałabyś Majeczkę ze sobą, a właściwie już przy sobie.

reklama
Do góry