Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bardzo śmieszne
folguj sobie i sie nie przejmuj
może jak wróce to do was zajrze:-)
jak byłam ostatnio u mojego gina na ktg to spytałam go czy będzie też badanie gin. a on się smiał że nie bo za często mi go ostatnio robi i jeszcze mi się spodoba ;-) oczywiście żartował i po ktg zrobił :-) wogle jak ide do niego to słysze nową porcje kawałów strasznie rozluźnia całą wizyte całe szczęście jest przy tym bardzo kompetentny :-) jestem z niego bardzo zadowolona co poświadcza fakt że chodze do niego z drugą ciążą można do niego dzwonić na każde zawołanie co oczywiście robiłam w pierwszej ciąży ;-) prosił mie że bym tylko nie dzwoniła do niego w godz.24-6 hehee bo wtedy jest nieprzytomny no chyba że bym zaczeła rodzić to co innego 

??
Nie mogłam się oprzeć, razem z mamą.
. Faceci tego nie rozumieją, bo mój tata i mąż dziwnie spojrzeli, jak uradowane wróciłyśmy z mamą z materiałami...

ja jestem krawcową i też dużo rzeczy dla maleństwa zrobiłam sama
bo mi to ogromną frajdę sprawia ale nie każdy to rozumie jak robiłam butki które mam na zdjęciu przy nicku to koleżanka mówiła że nie rozumie po co tracę czas skoro to można kupić w sklepie...:-(