u nas dzisiaj upal jak tralala..
Oski wlasnie wsunął bób i ucina sobie drzemkę:-)
muszę Wam powiedziec że strasznie mnie zaskakuje od kilku dni tym że nagle je wszystko pod każda postacią a dziś nawet zaczał pić z kubka!!normalnego
a nie uczylam go nigdy ani z niekapka - bo nie mam;-)ani z innego..po prostu ja zaczełam pic i on tez zaczal przechylac drugi pusty kubek wiec mu nalałam picie i wypil

a ile zwlekałam z tym bo sobie myslałam ze nie chce mi sie denerwowac i uczyć go
Oski wlasnie wsunął bób i ucina sobie drzemkę:-)
muszę Wam powiedziec że strasznie mnie zaskakuje od kilku dni tym że nagle je wszystko pod każda postacią a dziś nawet zaczał pić z kubka!!normalnego
a nie uczylam go nigdy ani z niekapka - bo nie mam;-)ani z innego..po prostu ja zaczełam pic i on tez zaczal przechylac drugi pusty kubek wiec mu nalałam picie i wypil

a ile zwlekałam z tym bo sobie myslałam ze nie chce mi sie denerwowac i uczyć go

Witam, u nas pogoda różna, raz pada raz grzeje słońce. 2 razy byliśmy już z rowerkiem i mogę stwierdzić że jest ok. Artur może podczas jazdy stać no i więcej widzi niż we wózku więc podoba mu się
. Mieliśmy okazję wypróbować kółko do pływania takie z otworami na nogi i muszę przyznać że był to trafiony zakup 
. Przez te trójki znów budzi się częściej a ja mam już serdecznie dość. Chcę się tylko wyspać
a nikt tego go nie uczył. Odmawia za to jedzenia kaszek i zupek ze słoiczków . Dzisiaj np zjadł tylko buraki mężowi a teraz znowu jest głodny więc kończę ;-).