gusiaczek_p
Fanka BB :)
Jako, że jutro juz Wigilia i pewnie nie bedę miała czasy zajrzeć życzymy Wesołych i Pogodnych Świąt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Jako, że większość znajomych nie ma dzieci, Ala robi furorę i jest w centrum zinteresowania, co jej się baaaaaaaaaaardzo podoba. Chyba będzie z niej rozrywkowa dziewczyna (o zgrozo). 

niestety coś Melę strasznie uczuliło i ilośc świątecznych kupek była powalająca
teraz już lepiej niestety cały czas męczmy się z tą paskudną alergią.
pamiętam moje pierwsze dni w pracy (było to w styczniu) zdarzało mi się zasnąć na biurku
teraz już nie przysypiam ale często padam na ...
trochę się ruszyło w starym roku, a NOWY by trzeba było zacząć jeszcze lepiej tu na forum, a dzieje się odwrotnie - czyli wielkaaaaaaaa cisza

)

trudno zebrać myśli i jakoś to poukładać -przestawić się na takim weekendowy system, żeby jedna wiedza nie pomieszała się z drugą z innego przedmiotu... ale mam nadzieję że dam rade - początki są najtrudniejsze
Niestety dalej czekamy na termin tej nieszczęsnej scyntygrafii - oszaleć można - musiałam przełożyć termin wizyty u urologa na koniec lutego a i tak nie wiem czy do tego czasu wykonamy to badanie
:-)