• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
madzikT BARDZO MI PRZYKRO...PRZYTULAM CIE MOCNO I CHCE CIE ZAPROSIC NA WATEK CIAZA PO PORONIENIU....tam sa super dziewczyny ktore przeszly to samo co ty nawet po kilka razy( tak jak ja na przyklad)...prosze wejdz tam a zobaczysz ze ci pomozemy....

reklama
madzik, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Jedyne co nam pozostaje to życzyć Ci zdrowia i siły. Nie poddawaj się. Jesteśmy z Tobą.

Myślę, że nie powinnaś się z nami żegnać. Jestem pewna, że Twój maleńki aniołek pomoże Wam przy nowej ciąży i będzie strzegł swojej mamy.

Mam nadzieję, że już wkrótce pojawisz się na forum w wątku "przyszłe mamy"

Trzymam kciuki

Witam dziewczyny :-)

Chcialam niesmialo do Was dolaczyc :tak:
Test w niedziele wykazal dwie kreaseczki a wczorajsza betka 221.
Termin wedlug kalkulatorow wypada na 23 sierpnia.
Bardzo sie ciesze, ze znowu bede mogla nosic pod serduszkiem mala kruszynke.
Mamy juz 2 letniego synka a teraz marzymy o coreczce.

Pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnej ciazy!!

Aga sliczna fasolka, juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze moja :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Sierpniowe Mamusie, chciałam się z Wam przywitać, gdyz niedawno dokładnie 14.12 zobaczyłam dwie, piekne, czerwone II na swoim teściku.
Takze powiększam grono Mam sierpniowych i liczę na to, ze bedzie to 9-ęć spokojnych i zdrowych miesięcy, a razem z Wami upłyną one przyjemniej:tak::-):tak:

Dziewczynki czy wy też odczuwacie, albo odczuwałyście bóle u dołu brzuszka, podobne jak przed @? Czy moze tylko ze mną jest coś nie tak.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Mamuski!!

Czytam Was juz od paru dni ale dopiero teraz mam odwage sie z Wami przywitac:-)Dwa tygodnie temu zrobilam test i wyszly czerwone kreseczki...dzisiaj bylam u gina i mialam usg i widzelismy z mezem nasza fasolke i juz serduszko puka...nam tez mocniej zabilo serce jak ja zobaczylismy cudowne uczucie:)
Pozdrawiam Was cieplo mysle ,ze razem bedzie nam razniej przez te dziewiec miesiecy:blink::blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry