• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzięki dziewczyny :-D Ale się stresowałam :baffled::baffled:

A ja po wczorajszej wizycie mam słaby humorek - mam fatalne wyniki krwi :-( Dostałam jakies oporowe ilości zelaza i jak się za dwa tyg nie poprawi to do szpitala na przetaczanie krwi :-( Do tego zaczęła mi się spinać macica - ja się tym nawet nie przejmowałam tak mimochodem wspomniałam o tym gin więc dostałam no-spę i mam jak najwięcej odpoczywać, nie przemęczać się itd... Mam nadzieję, że to żelazo pomorze, bo sie trochę wystraszyłam...

Oki dziewczynki!
Ja chociaż wieje u mnie jak diabli urywam się na zakupy i mały spacer:) Wypróbuje komunikację miejską. Już dawno nie korzystałam. Ale raz się żyje. Jak moje słonko będzie wracało z pracy to mnie odbierze. Także zniknę na pare godzin.
Życzę wam miłego dnia i ładnej pogody. :laugh2:

Piwonia mam nadzieję, że organizm córeczki przyjmie antybiotyk i zacznie jej się poprawiać. Ucałuj ją od nas.

Dzięki dziewczyny :-D Ale się stresowałam :baffled::baffled:

A ja po wczorajszej wizycie mam słaby humorek - mam fatalne wyniki krwi :-( Dostałam jakies oporowe ilości zelaza i jak się za dwa tyg nie poprawi to do szpitala na przetaczanie krwi :-( Do tego zaczęła mi się spinać macica - ja się tym nawet nie przejmowałam tak mimochodem wspomniałam o tym gin więc dostałam no-spę i mam jak najwięcej odpoczywać, nie przemęczać się itd... Mam nadzieję, że to żelazo pomorze, bo sie trochę wystraszyłam...
mju bedzie dobrze bierz żelazo i pij dużo buraków,ja robie sobie zakwas bo ja zawsze mam niski poziom żelaza,na razie było na pograniczu a jak jest teraz to okaze sie po wynikach

Mika no fajnie!!:-DDzieki
Mju swietnie wygladasz napewno zelazo pomoze, bierz tylko regularnie i bedzie spoko, tylko uwazaj na zaparcia bo przy zelazie moga sie pojawic

reklama
Teraz nadrabiam zaległosci z Waszej wczorajszej aktywności...

PIWONIA dużo zdrówka dla Córeczki... mam nadzieję, że antybiotyk zacznie dzialać i będzie z górki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry