Piwonia_2
Fanka BB :)
własnie ze jej sie wcale nie odrywa cały czas ma brzydko mokry i a odkaszlnąć nie można bo ja ciągniepiwonia moze zaczyna sie odrywac i stad zwiekszony kaszel??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
własnie ze jej sie wcale nie odrywa cały czas ma brzydko mokry i a odkaszlnąć nie można bo ja ciągniepiwonia moze zaczyna sie odrywac i stad zwiekszony kaszel??

Ale się stresowałam 

mju bedzie dobrze bierz żelazo i pij dużo buraków,ja robie sobie zakwas bo ja zawsze mam niski poziom żelaza,na razie było na pograniczu a jak jest teraz to okaze sie po wynikachDzięki dziewczynyAle się stresowałam
A ja po wczorajszej wizycie mam słaby humorek - mam fatalne wyniki krwi :-( Dostałam jakies oporowe ilości zelaza i jak się za dwa tyg nie poprawi to do szpitala na przetaczanie krwi :-( Do tego zaczęła mi się spinać macica - ja się tym nawet nie przejmowałam tak mimochodem wspomniałam o tym gin więc dostałam no-spę i mam jak najwięcej odpoczywać, nie przemęczać się itd... Mam nadzieję, że to żelazo pomorze, bo sie trochę wystraszyłam...
mam nadzieje,że niezeby sie tylko w szpitalu nie osadzila![]()