reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny :) co do mdłości to mnie ostatnio znów nawiedzały i wymioty wróciły. Nie miałam codziennie ale zauważyłam, że jak byłam zmęczona i jadłam nieregularnie to nagle mnie brało i czasami nawet do toalety zdążyc nie mogłam. Zrobiłam się ostatnio nerwowa, dużo zajęc miałam w pracy i pojawiły się wymioty a oprócz wymiotów biegunka. Lekarka dała mi zwolnienie - czyli dużo odpoczynku w domu i na razie mi przeszło. W moim przypadku stres i przemęczenie mogły wpłynąc na powtórne wymioty i mdłości, ale teraz dużo odpoczywam i przechodzi. Mam nadzieję, że innym dziewczynom też miną te mdłości.

na wizycie powiedziałm wszystko co mi dolega i jak się czuję. Po badaniu okazało się ze mam troszkę twardawą macicie i stąd te mrowienie krocza czasami. Włączył mi fenoterol 4razy po 1/2 tabletki i chyba tak juz do konca, dał mi tez relanium 2mg na silne stresy.

no i dostałam L4 ale i tak przecież siedze w domu:-(:-( więc nic się nie zmieni

na wizycie powiedziałm wszystko co mi dolega i jak się czuję. Po badaniu okazało się ze mam troszkę twardawą macicie i stąd te mrowienie krocza czasami. Włączył mi fenoterol 4razy po 1/2 tabletki i chyba tak juz do konca, dał mi tez relanium 2mg na silne stresy.

no i dostałam L4 ale i tak przecież siedze w domu:-(:-( więc nic się nie zmieni
a TO RELANIUM to nie zaszkodzi dzidzi?

reklama
Kasia, gratuluje synka!! :-)
Sempe, Tobie córeczki !! :-)

malinka, biedna Ty z tymi wymiotami... :-(
ja jestem teraz preszczesliwa, bo od 16tc wszystko ustapiło i moge cieszyc sie ta ciążą :) No i energii jakby mi przybyło, wiec poki moge to smigam i robie na co mam ochote ;)
badz co badz radzic nie bede, bo sama rady sobie zbytnio z mdlosciami nie dawalam hi hi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry