• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
taszka nie przejmuj sie tesciami, ja bym sobie nie psula dnia ich opinia. W koncu czy im sie to podoba czy nie, nie maja nic do powiedzenia w kwestii powiekszania waszej rodziny!!

taszka, no co ty? Niezłych masz teściów... trochę nadrobiłam 5 stron, a teraz lecę przyszykowac się do lekarza. Jeszcze zaglądnę. Acha, super Piwonia że wróciłaś, martwiłam się o ciebie.

nadrobiłam zaległości i dziękuje za wsparcie i smski,ja tam siedziałam i non stop ryczłam bo niby dobrze,ale martwiłam sie o dzieci
Gratuluję wszystkim znającym co noszą pod serduszkiem pociech

nie mówiłam wam idziemy na ślub w kwietniu i nie mam pojęcia jak się ubrać , tym bardziej że brzucho coraz większy , nie mogę się na nic zdecydować niech tylko pogoda się poprawi to trzeba będzie jechać na giełdę po jakieś ciuchy

Ja też mam 12 lat młodszego brata i jakoś nie bardzo nam sie układa ,bo on jeszcze o dorosłym zyciu nie myśli ,ale i tak jest dużo lepiej niż jak był całkiem mały.Dlatego my z mężem postanowilismy mieć 3 dzieci , teraz z drugim jestem w ciązy i tak za 4 lata kolejne.Po pierwszym troszkę za długo czekalismy bo aż 9 lat ,ale cóż trzeba se było zycie ułożyć na spokojnie.

reklama
Ja też mam 18 kwietnia slub znajomych ,ale czekam na ostatnią chwilę,bo jak na razie to mam strasznie mały brzuch i boję się,że któregoś dnia się obudzę i mnie dopiero wywali .A jak będę kupowac to coś większego ,żeby w maju na komunię syna starczyło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry