reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka, mnie tez od paru dni ciągle muli. Moze to już naciski macicy na żołądek, bo ja mam wrazenie, że mi się podniósł.

Piwonia, dobrze, ze wróciłaś :-). I zwolnij trochę.

reklama
Malinka mnie tez ndlosci nadal trzymaja ale tylko rano. na sniadanie moge zjesc tylko sucharka z herbata, a dopiero po godzinie lezenia cos konkretnego.
wspolczuje ci bo wiem ze to meczace

U mnie tez już 2 tydzień mdłości. Zastanawiam się czy to żoładek, brzucho niby dużo wyżej, ale pojemność wróciła do normy i moge normalnie jeść.

w pogodzie jak w przysłowiowym garncu.

u nas zima wraca , nawet zagrzmiało dziś , zerwała się wichura sypnęło gradem a nam coś w centralnym palić się nie chce i zimno M lata na dach ale coś jest w kominie i nie da się go przebić a jak dzwoniłam do kominiarzy to mi powiedzieli że dziś jakieś zebranie maja i nikt nie może przyjechać :wściekła/y: jaja jakieś normalnie , jak dzwoniłam do innych kominiarzy to mi znowu powiedzieli że to nie ich rewir i tez nie przyjadą :wściekła/y:

reklama
u nas zima wraca , nawet zagrzmiało dziś , zerwała się wichura sypnęło gradem a nam coś w centralnym palić się nie chce i zimno M lata na dach ale coś jest w kominie i nie da się go przebić a jak dzwoniłam do kominiarzy to mi powiedzieli że dziś jakieś zebranie maja i nikt nie może przyjechać :wściekła/y: jaja jakieś normalnie , jak dzwoniłam do innych kominiarzy to mi znowu powiedzieli że to nie ich rewir i tez nie przyjadą :wściekła/y:
Nio z tymi kominiarzami to przechlapane!!!Nam kiedyś całą kuchnie zabrudzili-fachowce od siedmiu boleści!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry