no widzisz tak to bywa,ja sie boje że mi też powiedzą,że 3 dziewczynka bedzie,ale trudno co zrobićno cześć dziewczyny byłam wczoraj na USG fotki znowu nie mam bo papieru im brakłoz dzidzią wszystko ok. waży 317 g, długa ? , G nie potrafiła stwierdzić a przewidywana płeć to trzeci chłopak
![]()
![]()
![]()
![]()
tak przynajmniej wyglądało podobno bo ja na tym ich sprzęcie niczego nie mogłam się dopatrzeć
reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Gratuluje chłopca!A to pewne??no cześć dziewczyny byłam wczoraj na USG fotki znowu nie mam bo papieru im brakłoz dzidzią wszystko ok. waży 317 g, długa ? , G nie potrafiła stwierdzić a przewidywana płeć to trzeci chłopak
![]()
![]()
![]()
![]()
tak przynajmniej wyglądało podobno bo ja na tym ich sprzęcie niczego nie mogłam się dopatrzeć
mam nadzieje,ze mi pomożenio ja też mam nadzieje że pomoże a dziś w łazience to 2 razy byłam jak nigdy gładko poszło!!!!
Ponoć nie można gotowanej marchewki tylko właśnie surowa lepsza na zaparcia!
kurde czemu moje jelita maja taka urode,normalnie cala w nerwach przez to jestem tylko

bajorekaga
ja tez czuje ze bede miec drugiego chłopczyka bo zbyt bardzo marzyłam na początku o diewczynce, a teraz to chyba juz mi wszystko jedno,
MALINKA2109
Oj Ty biedna jesteśmam nadzieje,ze mi pomoże
kurde czemu moje jelita maja taka urode,normalnie cala w nerwach przez to jestem tylko![]()
ja już nie wiem co by jeszcze na to pomogło....megaczka
ja sie napalilam na dziewczynke i jak sie okaze ze chlopczyk to bede musiala sie oswoic z ta mysla
MALINKA2109
Ja tak samo jak Ty!!!!ja sie napalilam na dziewczynke i jak sie okaze ze chlopczyk to bede musiala sie oswoic z ta mysla

bajorekaga
współczuje, niestety nie miałam nigdy takich problemów i nie mam pojecia co może pomóc a może czerwona herbata?mam nadzieje,ze mi pomoże
kurde czemu moje jelita maja taka urode,normalnie cala w nerwach przez to jestem tylko![]()
G powiedziała że na 100 % pewności to niema ale tak to wygląda jak by to był chłopak , i nici z różowych sukienek no chyba że się myli zobaczymy za 20 tygodni jak nie wcześniej , no cóż może mam szczęście do............... ( mężczyzn ) 

reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
i dlatego ja sie nie napalam:0 ma byc zdrowe i donoszone i to wystarczy
Podziel się: