Piwonia_2
Fanka BB :)
pije czerwoną,pije zieloną miete i melise,sporo tego ale jak mam dużo pić to niech to bedzie coś konkretnegowspółczuje, niestety nie miałam nigdy takich problemów i nie mam pojecia co może pomóc a może czerwona herbata?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pije czerwoną,pije zieloną miete i melise,sporo tego ale jak mam dużo pić to niech to bedzie coś konkretnegowspółczuje, niestety nie miałam nigdy takich problemów i nie mam pojecia co może pomóc a może czerwona herbata?
ja bym chciała chłopca,ale ja nie mam szczescia,przeczucia wiec pewno bedzie odwrotnieja tez czuje ze bede miec drugiego chłopczyka bo zbyt bardzo marzyłam na początku o diewczynce, a teraz to chyba juz mi wszystko jedno,
ja juz też to olałam i nie nastawiam sie bo potem bede rozczarowana,ale nie ukrywam,że już bardzo chciałabym wiedzieći dlatego ja sie nie napalam:0 ma byc zdrowe i donoszone i to wystarczy![]()
zgadza siekazde dzieciatko jest kochane a to ze mamy marzenia to normalne, a i tak dobrze wiemy ze jakiejkolwiek by nie były płci bedziemy kochac te nasze dzieciaczki najbardziej na Swiecie
a liśc senesu nie można w ciązy on jest na przeczyszczenie ale ziołowy wiec nie powinien szkodzic, kiedyś kiedyś piłam a efekt był jak smokpije czerwoną,pije zieloną miete i melise,sporo tego ale jak mam dużo pić to niech to bedzie coś konkretnego
własnie o nim czytałam na innym forum i sie zastanawiam,moze też zakupie i bede próbować,ale to bedzie awaryjnie bo niby nie wolnoa liśc senesu nie można w ciązy on jest na przeczyszczenie ale ziołowy wiec nie powinien szkodzic, kiedyś kiedyś piłam a efekt był jak smok
pamiętam jak byłam młoda i chciałam sie odchudzac to go miedzy innymi rzeczami stosowałam , piłam go na wieczór a rano koło 6 była rewolucja w kibelku, musisz tylko sprawdzic czy napewno w ciązy możnawłasnie o nim czytałam na innym forum i sie zastanawiam,moze też zakupie i bede próbować
zapytam we wtorek lekarki tak bedzie najbezpieczniej,a na razie bede próbowac inaczejpamiętam jak byłam młoda i chciałam sie odchudzac to go miedzy innymi rzeczami stosowałam , piłam go na wieczór a rano koło 6 była rewolucja w kibelku, musisz tylko sprawdzic czy napewno w ciązy można