reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kurcze nie strasz z tym augumentinem bo jak nie pomoze to na zastrzyki:szok::baffled:Wiem ze w lodowce to moje dziecie juz tyle antybiotykow przyjelo w swoim zyciu:no:Jak nie pomoze wam zinnat to na Klacid, ale mam nadzieje ze pomoze bo truc te dzieciaki tymi lekami:baffled:

reklama
Moze mniej szkodliwe ale kurcze bardziej bolesne.........A moja pediatra zapisuje zwykle oleiste cholery takze wole nie, dziekuje:baffled:Tez trzymam kciuki za twojego synka. I co doczytalas ze moje malenstwo ma 4 i pol cm?Niepotrzebnie sie martwilas, moje dziecie to tez chucherko

doczytałam..troche mi ulzyło:tak:..za trzy tyg. znowu usg .tym razem ma to zrobić dokładnie jak to okreslila no i moze w końcu zdjęcie dostane:-) strasznie mi brzuch wywalilo...w nic sie nie mieszczę ale na wadze nie przybieram...dziwne:confused:

Mam to samo brzuch mam a waga stoi w miejscu, ale ja sie ciesze. A te nasze fasolki takie male bo to dziewczynki:wściekła/y:Przewaznie sa mniejsze od chlopcow, tak sobie tlumacz:wściekła/y:

reklama
Wampirka ja mam dwoch chlopakow i mowie ci obrzydly mi juz te siusiaki, teraz nastepny szukuje sie na zabieg bo stulejka, z dziewczynka takich akurat problemow nie bedzie. A zreszta imie dla dziewczynki mam a dla chlopca za nic nie moge wymyslec:baffled:A ty pierwsze to pewnie ze obojetne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry