reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć Dziewczyny!!!

Nie pisałam kilka dni, bo sie gorzej czulam i postanowilam sobie, ze jutro nadrobie zaległosci w czytaniu. Pisze do Was zeby sie troszke pochwalic, ze bylam dzis na usg i lekarz stwierdzil, ze na 90% bede miala synka!!!! :-):-):-) Dzidzius jest zdrowy, machal raczkami i nózkami. Bylo bardzo wyraznie widac jego przyrodzenie ;)) Przeziernosci nie dalo sie zbadac - dzidzia zle sie ulozyla. Ale lekarz powiedzial, zebym sie nie martwila, ze na pewno wszystko jest ok. Ja w sumie chyba sie ciesze, ze nie mógl nic stwierdzic... Przynajmniej niczym sie na martwię ( w koncu ;)) I jestem przeszczesliwa :)

Pozdrawiam Was serdecznie i zycze udanego wieczorka. Ja z tych wrazeń padam z nóg. :-)

reklama
Leila gratuluję synka :-)

Dziewczyny mam pytanie. Od dwóch dni mam jakieś dziwne upławy, takie żółte :baffled: nic mnie nie boli i zastanawiam się czy bić na alarm czy to może być normalne zjawisko ?

Dzięki Aneczka. No właśnie nie czuję jakiegos dyskomfortu. Po prostu sobie są. Zastanawiam się czy jutro nie podejść do laboratorium i nie zrobić badania na czystość na wszelki wypadek.

wiesz Koti, ja mam tak samo, dzis sie zaczelam zastanawiac czy to coś złego,
w sumie mnie nic nie boli, ani nie czuję dyskomfortu
wizytę mam dopiero 15 lutego
nie wiem czy dzwonić do lekarza

Moze to jakis stan zapalny?

Emy co do zdjecia usg mam takowa nadzieje:-)A teraz dobranoc laseczki, bo mnie morzy sen. Pa, Pa dobranoc do jutra:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie myślę że gdyby tak było to coś by bolało piekło swędziało, cokolwiek
może jednak zadzwonię jutro do lekarza
Koti, daj też znać co twój powiedział

Witam Was wszystkie sierpniowe mamy serdecznie:-)
Wczoraj mialam pierwsze USG i wyglada na to ze jak wszystko dobrze pojdzie to
bede rodzic na poczatku sierpnia i niestety nie w Polsce.
Opieka nad ciezarna w Anglii raczej skromna jest i nie przewiduje zadnych komplikacji a ze to moja pierwsza ciaza wiec sie takich obawiam. Dobrze wiedziec ze przechodzicie przez to samo co ja.
Bede czesto zagladac na to forum!:tak:

Witaj Ewamewa :-)

Emy jutro na pewno będę dzwonić, więc jak tylko dowiem się czegokolwiek to dam znać. Moja mama zasugerowała czy to nie od zaciasnych jeansow, w ktorych meczylam sie kilka dni :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry