reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moze teraz sie uda:zawstydzona/y:

udalo sie dz:-Diekuje bardzo...

lekarz w szpitalu mowil ze teraz grasuje jakis wirus... ja mam stan zapalny i dziwne uplawy... prepisal mi augmentin. ja dowiem sie 2 lutgo czy wszystko oki. ale to nic groznego... tylko moge cuc pozniej bol wiec lepiej to wylecyc odrazu.;-) napewno zbada i powiniwn robic crp... to cos jak ob na stan zapalny. tylko nie wiem jaka jest norma

Załączniki

• Moje foty-0019.jpg
    Moje foty-0019.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

mi też nic sie nie chce więc to dziś tenedencja ogolno krajowa lub tylko przypadlosc Bialegostoku ;-)

Koti ja mam takie żółtawe od samego poczatki i mialam robiony stopień czystosci i wszystko jest ok wieć to chyba tak w ciąży bywa

miłego dzionka
Monika

ja tak sczerze to uplkawy mam cale zycie... nie potrafia wyleczyc mi nadzerki... a teraz nie moga no bo ciaza. ale szczerze powiem ze juz sie przyzwyczailam... lekarz powiedzial ze zrobi to jak tylko skoncze polog.;-)

Załączniki

• Moje foty-0014.jpg
    Moje foty-0014.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 44
cześć dziewczyny z ranka:-) pogoda brzydka:baffled: ale ja mam humor dobry:-D

a co do upławów to mam to samo,w ciaży chyba tak już musi być...i jeśli lekarka nic mi na to nie przepisała to raczej jest ok:-)

basia1807 a co to za sliczna dziewczynka? to twoja córeczka? też chcem taką:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hallo dziewczynki. Dzien dobry:-):-)No i nareszcie lepiej sie czuje mdlosci ustepuja, apetytu nadal brak ale juz i tak jest lepiej. No wlasnie Basiu co to za dziewunia??Sliczna:-)
Ja tez mam uplawy ale przejrzyste, takze nie pomoge, najlepiej lekarza sie spytac:tak:

reklama
Roksana u mnie nocka dobrze, bo maly mi nie goraczkuje, sama jestem zdziwiona ze ma zapalenie pluc, bo on na chorego nie wyglada:confused:Gdyby nie to ze mu charczy to bym myslala ze lekarz sie pomylil:wściekła/y:Ale fajnie ze u was lepiej jak spadla goraczka to dobry znak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry