Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lekarz w szpitalu mowil ze teraz grasuje jakis wirus... ja mam stan zapalny i dziwne uplawy... prepisal mi augmentin. ja dowiem sie 2 lutgo czy wszystko oki. ale to nic groznego... tylko moge cuc pozniej bol wiec lepiej to wylecyc odrazu.;-) napewno zbada i powiniwn robic crp... to cos jak ob na stan zapalny. tylko nie wiem jaka jest norma
ja tak sczerze to uplkawy mam cale zycie... nie potrafia wyleczyc mi nadzerki... a teraz nie moga no bo ciaza. ale szczerze powiem ze juz sie przyzwyczailam... lekarz powiedzial ze zrobi to jak tylko skoncze polog.;-)
Hallo dziewczynki. Dzien dobry:-):-)No i nareszcie lepiej sie czuje mdlosci ustepuja, apetytu nadal brak ale juz i tak jest lepiej. No wlasnie Basiu co to za dziewunia??Sliczna:-)
Ja tez mam uplawy ale przejrzyste, takze nie pomoge, najlepiej lekarza sie spytac
Roksana u mnie nocka dobrze, bo maly mi nie goraczkuje, sama jestem zdziwiona ze ma zapalenie pluc, bo on na chorego nie wygladaGdyby nie to ze mu charczy to bym myslala ze lekarz sie pomylilAle fajnie ze u was lepiej jak spadla goraczka to dobry znak