reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie laseczki!
Ja dziś poraz pierwszy bez bólu gardła wstałam. No szok! A już się przygotowałam na ranne płukanie.

Co do imienia to u nas faktycznie niezła jazda. Może dlatego, że czekaliśmy do czasu aż się okaże kto u mnie mieszka? Nie wiem. Jak już pisałam mój jest wybrednym facetem. Ale ja też, więc pewnie na porodówce jeszcze nie będzie wiadomo hihi

Na razie zostaje Kaja, bo ja tak mówię. Mi się opis do imienia musi zgadzać. A znalazłam taki:

Zdrobnienia:Kajka, Kajusia, Kajunia
Charakterystyka:
opiekuńcza i lojalna. Niełatwo ulega uczuciom, ale jeśli się do kogoś przywiąże, będzie mu naprawdę oddana. Ma spory talent organizacyjny oraz smykałkę do interesów. Pragnie, aby jej dom był oazą ciszy i spokoju.
Szczęśliwa liczba:5
Szczęśliwy kamień:
szmaragd
Szczęśliwy kolor:
zielony
Imieniny obchodzi:
13.02, 22.04

Załączniki

• 0057dzieci(gify.city24h).gif
    0057dzieci(gify.city24h).gif
    23,1 KB · Wyświetleń: 55
Nie no Kasiu z tym konkursem to już w ogóle przeginają. Ale mam nadzieję, że czas zwłoki świadczy o dokładnym sprawdzaniu wszystkich głosów. Mój mi nawet tłumaczył jak oni to robili ale nie proś mnie żebym powtórzyła bo dla mnie to zbyt skomplikowane. :sorry2:

Basia mnie dziś nad ranem zaczęło boleć pod prawym żebrem,szczególnie przy wydmuchiwaniu nosa, ale jak się połozyłam na drugim boku przeszło. U mnie to chyba Szkrabik zaczyna tam się po mału już wciskać.

a ja młodą odstawiłam
dzisiaj mam luz bo obiad cały zrobiłam sobie wczoraj,posprzatane tez juz mam
robie kawke i mąż przyniósł mi rano pączka z adwokatm i mam nadzieje,ze sie skusze na niego,bo jakoś marnie u mnie ze słodkim

Nie no Kasiu z tym konkursem to już w ogóle przeginają. Ale mam nadzieję, że czas zwłoki świadczy o dokładnym sprawdzaniu wszystkich głosów. Mój mi nawet tłumaczył jak oni to robili ale nie proś mnie żebym powtórzyła bo dla mnie to zbyt skomplikowane. :sorry2:
Efe na forum pampersa znalazlam gotowy przepis jak oszukiwac, dziekuje wole nie korzystac.
Basiu moze mala ci pod zebrami buszuje

reklama
a ja młodą odstawiłam
dzisiaj mam luz bo obiad cały zrobiłam sobie wczoraj,posprzatane tez juz mam
robie kawke i mąż przyniósł mi rano pączka z adwokatm i mam nadzieje,ze sie skusze na niego,bo jakoś marnie u mnie ze słodkim
witam!
własnie skonczyłam odkurzać, jeszcze posciele wywale na balkon i poscieram kurze i będzie ok, ale obiadu NIE MAM! wczoraj ugotowałam pyszną zupe kalafiorową, duzy gar i zapomniałam jej na noc schować do lodówki i się skisiała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry