reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie no teraz to byś ją tylko dobiła:-(
Nie umiem zrozumieć tego świata kobieta chce zostać mamą i nie może, a alkoholiki, narkomani itp. zostają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja koleżanka stara się już 3 lata z mężem i nic. Badania OK u mniego i u niej i nie wiadomo o co chodzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może właśnie o to staranie. Jakby przez jakiś czas przestali o tym myśleć może w końcu by się im udało? Może powinni gdzieś wyjechać?

Mika zgadzam się z Deli nie ma co jej teraz mówić. Tylko dolejesz oliwy do ognia. A ona i tak ma doła.

Może właśnie o to staranie. Jakby przez jakiś czas przestali o tym myśleć może w końcu by się im udało? Może powinni gdzieś wyjechać?

Mika zgadzam się z Deli nie ma co jej teraz mówić. Tylko dolejesz oliwy do ognia. A ona i tak ma doła.
nie nie poqwiem jej teraz ale boje sie że jak mnie zobaczy z wózkiem lub dowie sie od osób trzecich to co wtedy???? obrazi sie na mnie....:baffled::baffled::baffled:

Nie no oni się starają nie myśleć o tym, ale wiesz to wszystko to psycha.
No starają się ale pewnie i tak myślą. Ona zwłaszcza. Ciepło się zrobiło i pełno ciężarówek na mieście widać. Mnie w zeszłym roku aż ściskało w żołądku, choć wmawiałam sobie że jeszcze mamy czas, że to musi trochę potrwać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry