reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam i ja po weekendzie
wczoraj mnie nie było do wieczorka,bo najpierw zakupy,potem u rodziców i skorzystaliśmy popołudniu i wybraliśmy sie do znajomych,była koleżanka ciężarówka,która dzisiaj dowie sie jaki bedzie miała termin cc bo ma 4kg córeczke i kłopoty z sercem,wiec tylko cc wchodzi w gre
co do porodu to najważniejsze oddychać i przy odpowiednim rozwarciu przec z całych sił,a co do oczu to sie nie zgodze bo ja miałam otwarte i żadna żylka mi nie pękła,a mam dodatkowo wade wzroku,na to nie ma regóły i nie każdej kobiecie pękają naczynka
a my od dzisiaj zaczynamy próby i kończymy przygotowania,zakupy itp.

No ja zobaczę co to za okulista bo przyjeżdża podobno z Akademii Medycznej z Gdańska. Tu na miejscu nie ma żadnego porządnego okulisty niestety. Jak coś to do trójmiasta będę musiała się pofatygować.

reklama
no więc piątkowa 18stka się udała! wytrzymałam do północy a potem smacznie pojechałam do ich domu na sen! wytańczyłam się przy disco polo i Krzysiu Krawczyku że myślałam że urodzę ale tańczyłam i tańczyłam parę godzin hhihihi

a rano w sobote z mężem co nadal był promilowy wsiadłam w auto i sruuuu 300km i dojechaliśmy do SPA w Łagowie, ledwo dojechałam byłam sztywna od jazdy ale zaraz po przybyciu miałam swoje masaże! trafiłam na drętwego gościa ale power w rękach miał taki że po wyjsciu z gabinetu patrzyłam czy mam wszystkie części ciała:-D:-D

Doba relaksu dużo mi dała do dziś mi się nic nie chce:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry