Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie identyczne objawy mamy,ja ide 19 do lekarki dopiero,a jutro wypiję moje ostatnie żelazo i w czwartek ide zrobic badania ciekawe jak mi wyjdąNo to chyba mamy to samo Iwonko, bo ja nawet jak podnoszę nogę, by skarpetkę włożyć to problem, a o zakładaniu nogi to nie mówię nic. Najgorzej w nocy jak wstaje i jeszcze siusiu mi się chce.
Zadzwonię dziś do gin i jej powiem co i jak. Wizytę mam na 21, ale mój mnie chce jutro zawieźć do niej bo to jest męczącedo tego nie wiemy co to. Więc jak się czegoś dowiem to napiszę.
nic niewiem o opłacie za karte,bo chyba takowej nie ma,tylko najlepiej składac w NFZ w Katowicach i czeka sie około 2 tygodni czasem troszke dłużejdziewczynki za śląska, mam pytanko odnośnie kart chipowych z NFZ
musze ja w koncu wymienic, i nie wiem, czy i ile wynosi opłata za nowa karte![]()
szukam na necie, ale zadnej konkretnej info nie wylapuje![]()
Właśnie jadę dziś odebrać nie ma żadnych kosztów, wypisujesz wniosek i czekasz około 2 tygodni na nową i to wszystko:-)dziewczynki za śląska, mam pytanko odnośnie kart chipowych z NFZ
musze ja w koncu wymienic, i nie wiem, czy i ile wynosi opłata za nowa karte![]()
szukam na necie, ale zadnej konkretnej info nie wylapuje![]()
jak tylko się czegoś dowiem to napiszędokładnie identyczne objawy mamy,ja ide 19 do lekarki dopiero,a jutro wypiję moje ostatnie żelazo i w czwartek ide zrobic badania ciekawe jak mi wyjdą
a teraz zmykam suszyć włosy,bo mam sporo roboty a ciągle sie guzdram