deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Co 6 godzin mam pryskać czyli 4 na dobę biorę, i płukam teżco 6 godzin TantumDeli a ile razy dziennie ten bioparox masz pryskać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co 6 godzin mam pryskać czyli 4 na dobę biorę, i płukam teżco 6 godzin TantumDeli a ile razy dziennie ten bioparox masz pryskać?
Czesc laski
Deli ja sie leczylam dokladnie takimi samymi lekami jak bylam chora w drugim miesiacu ciazy. To byl czas mega mdlosci wiec po bioparoxie od razu mialam odruch wymiotny. Tantum verde niby nie pomaga bo ja nie czulam ulgi w bolu gardla ale podobno dziala mocno antybakteryjnie. Powiem Ci szczerze ze dosc dlugo sie leczylam, lezalam w domu ponad tydzien. Bo jak biore silny antybiotyk to max 3 dni i jestem zdrowa. Przykro mi ale musisz sie przemeczyc... Pomysl sobie ze bedzie juz tylko lepiej:-)

. Po tantum mam tylko paskudny smak w ustach, a po bioparoxie tylko więcej kaszle i pluje 

Co 6 godzin mam pryskać czyli 4 na dobę biorę, i płukam teżco 6 godzin Tantum

Mola jest za 75 zł i za 129 zł wczoraj w biegu byłam ,więc nie zajrzałam dobrze o co chodzi.Czesc laski
Deli ja sie leczylam dokladnie takimi samymi lekami jak bylam chora w drugim miesiacu ciazy. To byl czas mega mdlosci wiec po bioparoxie od razu mialam odruch wymiotny. Tantum verde niby nie pomaga bo ja nie czulam ulgi w bolu gardla ale podobno dziala mocno antybakteryjnie. Powiem Ci szczerze ze dosc dlugo sie leczylam, lezalam w domu ponad tydzien. Bo jak biore silny antybiotyk to max 3 dni i jestem zdrowa. Przykro mi ale musisz sie przemeczyc... Pomysl sobie ze bedzie juz tylko lepiej:-)
Chogata jak u nas w smyku jest za 75 zl ta poducha to pojde ja kupic bo na necie kosztuje powyzej 100zl.
Piwonia nie waz sie nawet myc okien!!!!!!! Ostatnio rozmawialam z moja babcia i powiedziala mi ze przez mycie okien urodzila mojej mamy siostre w 7 miesiacu!!!
Kochana ja też,ale jak do tej pory żyłam na wariackich paierach to teraz cięzko zwolnić:-)ja namietnie po sklepach jezdze byle w domu nie siedziec![]()
te co mam takbasiu ty firanki prasujesz??