reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Powiem szczerze że ten Bioparox nie jest zbyt przyjemny ale mi wiele razy pomógł zresztą po usunięciu migdałów też nim pryskałam i szybko mi się gardło zagoiło. Daj sobie 2-3 dni i zobaczysz że będzie lżej, mi jeszcze pomaga płukanie gardła roztworem wody utlenionej- 1 łyżeczka na pół szklanki letniej wody :tak:
Podnosisz mnie na duchy 2-3 dni to luzik - dam rade :-):-):-)
Co do wody to może skończę najpierw tantum, a później spróbuje :-):-):-)

reklama
wróciłam z zakupów i siedze zamiast robic,ale ciasta nie zacznę teraz bo zaraz musze do przedszkola lecieć,chyba siostre zatrudnie,żeby mi tylko starsza odebrała,a ja bede robic ciasto

Ja tak mam Mika. A jak wychodzę na chwilę z domu to przed wyjściem i zaraz po powrocie. Masakra normalnie. I szukam kibla wszędzie gdzie jestem:-(

Ja tak mam Mika. A jak wychodzę na chwilę z domu to przed wyjściem i zaraz po powrocie. Masakra normalnie. I szukam kibla wszędzie gdzie jestem:-(
tez tak mam,ja ledwo za drzwi wyjde a juz mi sie chce,a wiem ,ze dopiero byłam

okna odpuszczam wiec spoko i tak nie czuje sie na siłach
a do tego dzwoniła moja mama i musimy kupic nowy stół na ogród bo w nocy nam ukradli i na szczęście stołów juz nie zdąrzyli zabrac,normalnie świnstwo:wściekła/y::wściekła/y:

ja to sie juz staram wieczorkiem nie pic, bo jak w nocy wstaje siku, to potem mam juz po spaniu grrr... :wściekła/y:

za to w dzien biegam czesto, i tez wszedzie na miescie kibelka szukam :-D

reklama
Ja mam podobnie:tak: dzidzia ma główkę nisko i jak kopie to zawsze u góry w żebra.

W nocy wstaje raz czasami wogóle, a jak zacznę chodzić to co chwila kibelka szukam.
Mój maż jak gdzieś jesteśmy to nawet się nie pyta czy chę iść, tylko od razu pokazuje gdzie jest toaleta :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry