reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie wszystko pozamykane, ale po weekendzie zabieram sie za zakupy. Jak moje Maleństwo wrodziło się w mamsię i chodzi własnymi drogami, to lepiej być przygotowanym.

reklama
dziewczyny, poniewaz ostatnio czesto byl poruszany temat wagi plodu, na watku "Nasze ciążowe dolegliwości" zamieściłam wyliczenie wagi płodu w poszczególnych tygodnich cąży. Może kogos zainteresuje ;-)

dziewczyny, poniewaz ostatnio czesto byl poruszany temat wagi plodu, na watku "Nasze ciążowe dolegliwości" zamieściłam wyliczenie wagi płodu w poszczególnych tygodnich cąży. Może kogos zainteresuje ;-)
ja czytałam i zamierzam sobie porównać po usg kolejnym,bo teraz miałam w 20 tyg.ale myśle,ze ja to tylko na 10 centylu bede bo moje dziewuszki to okruszynki tez były

Przyda się Gosia, na pewno wiele uspokoi:-)

U mnie zaczyna się zapowiadane szaleństwo w pogodzie, ranek był pogodny, ale duszny, a teraz z minuty na minutę robi się ciemniej i drzewa się coraz mocniej uginają...

Przyda się Gosia, na pewno wiele uspokoi:-)

U mnie zaczyna się zapowiadane szaleństwo w pogodzie, ranek był pogodny, ale duszny, a teraz z minuty na minutę robi się ciemniej i drzewa się coraz mocniej uginają...

Mieszkasz przypadkiem w kopenhadze ;-)? bo u mnie tak samo ale znowu słoneczko wychodzi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry