reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja dopiero sie zabieram za czytanie zaległości ;-)

wczoraj z okzji Dnia Mamy bylo mego lenistwo, i grill'owanie :)
dzisiaj pogoda juz nie ta niestety....

Acha!
Dziewczynki ze Śląska!!!
W tę sobotę w CH Plaza w Rudzie Śląskiej bedzie mozliwosc wykonania BEZPŁATNEGO:szok: USG 3D/4D :szok::-)
Ja mam blisko, wiec napewno tam skocze zobaczyc co i jak, moze akurat sie uda zalapac, choc podejrzewam, ze beda tlumy niesamowite :eek:
Moze ktoras Sierpnioweczka bedzie zainteresowana?;-) :-)

ja mam szczawiową, ale rzczej ją wleję do słoika i na później zostawię, wczoraj były kluski z truskawkami, a dziś też jeszcze nie mam pomysłu, chyba krupniczek ???

Dzień dobry laseczki!
Witam się i ja z poranną kawą. Dopiero otworzyłam oczka i co widzę? Paskudną pogodę, chmury i pada Blllleeeee....
A miałam dziś iść na zakupy bo wczoraj nie dałam rady. Kurde kicha, że szok.

A ja dopiero sie zabieram za czytanie zaległości ;-)

wczoraj z okzji Dnia Mamy bylo mego lenistwo, i grill'owanie :)
dzisiaj pogoda juz nie ta niestety....

Acha!
Dziewczynki ze Śląska!!!
W tę sobotę w CH Plaza w Rudzie Śląskiej bedzie mozliwosc wykonania BEZPŁATNEGO:szok: USG 3D/4D :szok::-)
Ja mam blisko, wiec napewno tam skocze zobaczyc co i jak, moze akurat sie uda zalapac, choc podejrzewam, ze beda tlumy niesamowite :eek:
Moze ktoras Sierpnioweczka bedzie zainteresowana?;-) :-)
ja mam co prawda kawałeczek,ale może sie skuszę,choc znając życie niezle kolejki będą

Ja to mam w lodówce pół arbuza. Przyciągnęłam wczoraj za pomocą koleżanki z Biedronki. Pycha. Ale na obiad się nie nadaje. W taką pogodę to chyba gulasz mi do głowy przychodzi.

Hej!!!!
U mnie pada a w nocy była okropnie wielka burza!!!!A ja miałam cały czas okno otwarte bo mi było gorąco!!!!Jak zawsze spałam otulona to od kilku nocy śpie tylko w majteczkach bo tak się gotuje:szok: za to mój jak zawsze spał odkryty tak teraz się przykrywa po uszy he he zamiana ról :-D
A ja dzis na obiadek krokiety zrobie,teściowa mi ugotuje grzybki i kapustke i zrobi barszczyk a ja reszte:tak:-nawet w szoku byłam jak się zgodziła pomóc:szok:

Jakubka to super mam nadzieje że się załapieszi dobrze to wykonają!!!!!!:-)

reklama
Nie no Piwonia ty to powinnas nawet isc w koncu bylaby pewnosc co dzieciatko ma miedzy nozkami:-)
A tak w ogole witam, u nas tez z minuty na minute ciemniej, zimniej brrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry