reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No u mnie pada to i u ciebie Kasiu będzie pewnie.
Ja wczoraj letnią kołdrę powlekłam, bo też już mi było za gorąco.
A wczoraj po raz pierwszy spuchły mi nogi tak, że nie mogłam prawie chodzić.

Nie no ja wiem ze bedzie padac niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bede zamknieta w domu, zla jestem bo maly niecierpi zamkniecia i bedzie caly dzien marudzil:no::no:
Na obiad to ja mam az trzy plany gorzej ze zadnego nie chce mi sie zrealizowac:-)

chciałabym,ale zobaczymy w sumie w planach i tak mielismy sklep wiec moze tam uderzymy jak coś

no to jesli to dla Was nie za daleko, to zawsze mozna sprobowac ;-)
choc w to, ze beda mega tlumy to raczej nie ma co watpic, i lepiej sie psychicznie przygotowac hihi ;-)

dobra, ide wcinac truskaweczki- mezus urwal sie na moment z pracki i mnie nimi obdarowal, Kochany wariat :rofl2::laugh2:

a na obiad dzis pomidorowa, ktora chodzi juz za mna od jakiegos tygodnia mniammm.... ;-)

no to jesli to dla Was nie za daleko, to zawsze mozna sprobowac ;-)
choc w to, ze beda mega tlumy to raczej nie ma co watpic, i lepiej sie psychicznie przygotowac hihi ;-)

dobra, ide wcinac truskaweczki- mezus urwal sie na moment z pracki i mnie nimi obdarowal, Kochany wariat :rofl2::laugh2:

a na obiad dzis pomidorowa, ktora chodzi juz za mna od jakiegos tygodnia mniammm.... ;-)

zobaczymy

ja tez mam pomidorowa

a u mnie juz pada,a ja dzisiaj jakaś rozdrażniona jestem,niewiem czemu moze to wpływ pogody

Ja zaspana. I lenia mam totalnego. A wczoraj mogłam góry przenosić. Dobrze, że skorzystałam i w domu ogarnęłam, bo dziś palcem nie ruszę chyba. I jeszcze do tego junkers się zepsuł i trzeba wzywać fachowca. Złom jeden. Ledwo się wczoraj umyłam. A dziś od rana w zimnej wodzie.

reklama
Krokietów ja nie umiem ale może kupię w Netto. Tylko kurde jak pomyślę, że mam się ruszyć w taką pogodę do sklepu to mi się nie chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry