reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie srodowo dzeszczowo
Wczoraj taka piekna pogoda a dzis poprostu porazka moje pranie na balkonie nie wyschnie a w piatek jade nad nasze polskie morze i chyba mokre ubrania zabiore:-(:-(

reklama
ja do gina mam dziś zobaczę jak tam mój moczyk itp a położna środowiskowa była u mnie wczoraj na chwilkę i się umówiłyśmy na jutro jak już po ginie będę ma przywieść detektor to mój sobie posłucha:-D
ja pierwszy raz bede z nia gadac.... ale jak sie zapsywalam i nie wiedzialam ze w ciazy jestem to sie posmialysmy.... babka naprawde super:-D

basiu ja tez wcześniej tylko telefonicznie ale babka na żywo super ja znowu będę miała sytuację że to ona mi będzie szwy zdejmować to spoko:) pogadałyśmy troszkę wczoraj mój też był akurat jutro będzie ciut papierów bo ja zmieniłam osiedle więc moja wcześniejsza odpadła więc muszę deklarację u tej podpisać ale luzik:)

Hej dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam ze szpitala, doczytalam tylko ze juz drugie dzieciatko na lipcowkach, wiec i u nas niedlugo sie tez chyba dwa pojawia...:eek:
bo moja szyjka w ciagu ostatnich 3 tygodni skrocila sie o ponad centymetr a do tego mala na dole lezy juz glowka w dol... kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola.
Z dziewczynami wszystko ok, rosna mozna powiedziec "ksiazkowo" mierza juz jakies 28-29cm i waza ponad 900gr. Zdjecia zeskanuje potem i wkleje w odpowiedni watek...

A poki co zostawiam kawke i ide was poczytac...

basiu ja tez wcześniej tylko telefonicznie ale babka na żywo super ja znowu będę miała sytuację że to ona mi będzie szwy zdejmować to spoko:) pogadałyśmy troszkę wczoraj mój też był akurat jutro będzie ciut papierów bo ja zmieniłam osiedle więc moja wcześniejsza odpadła więc muszę deklarację u tej podpisać ale luzik:)
mi szwow nikt nie sciagal i mialam stan zapalny... sama je wyciagalam w wannie:wściekła/y:

a była u mnie bo sąsiadom z góry 3 tyg temu się urodził synek i zaszła zobaczyć co u nich i do mnie przy okazji. Malinka jak byś się upomniała to i teraz musi przyjść:)
my po prostu taki zacofany kraj ze o niczym biedny człowiek nie wie ani co mu się należy ani nic!!!!

reklama
Jeśli chodzi o ciążę, to niby skad mają wiedzieć, ale w samej przychodni byłam rejestrowane przeszło 30 lat temu, jak tylko powstała i to wszystko. ZUS nie zarejestrował przcież zgonu, chyba, bo kto ich tam wie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry