reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam się i ja .Mówiłam ,że noc będzie nieprzespana przez te porody ,dziś tylko 4 h snu.Czuję sie jakbym z pół litra sama wypiła:zawstydzona/y:
A do tego ta pogoda wrrrrrrrrr

Hej! Ja jeszcze kompletnie nie mam nic do torby - poza ciuchami dla Antka:baffled:
Ani majtek, ani podkładów, ani pieluch.... no nic :baffled:
Chyba muszę wyciągnąć Mateo na zakupy, żeby już wszystko pozamykać.

Wczoraj mięliśmy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia - jak te 6 tyg szyyybko zleciało... w ogóle jak ten czas szybko leci - tak niedawno czaiłam się z dołączeniem do forum (strach przed pierwszym USG) a tu już szykujemy się do porodu :happy:

Miłego dnia

Ja tylko apteki jeszcze nie odwiedziłam a z roztargnienia smoczki kupiłam 3+, więc nie martw się.
I co to znaczy miesiąc?Dwa minimum!

Miranda?! Co jest?!

reklama
Rubi, ja poproszę o spakowanie, jakos zabieram sie za to i mi nie wychodzi, mam kompletną pustke w głowie i nie wiem co wogóle spakować, nieźle co?:-D

powiem Ci tak - gdybym tylko miala sile i okazje odwiedzic rodzinke w Luboniu to wpadlabym do Ciebie i torbe mialabys spakowana :-);-):tak::-D

ja sobie zrobilam liste, potem porobilam podwojne zapasy - tak zeby kosmetyki juz miec spakowane bo proszenie malza o spakowanie kosmetykow jest daremne... no i torba czeka ;-)

poprzednio bylam totalnie nieprzygotowana i urodzilam 5 tygodni przed terminem - teraz moim pospiechem mam nadzieje uzyskac efekt odwrotny :-);-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry