reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
przylazlam na troche:)

bylam z moimi dziewczynami na zakupach bo przeceny fajne i pokupowaly sobie troche ciuchow:) wrocilam lzejsza o 65 euro:) hahaha no ale niech im tam bedzie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Aga:)
ja właśnie przyczłapałam;p
ze 4 godziny zajęło mi załatwić ze zwolnieniem w pracy i podbiciem książeczki ubezpieczeniowej zaszłam też do sklepu bo w komplecie wózka nie było moskitiery więc nabyłam, załatwiłam opłaty,młodego odebrałam,zakupki małe spożywcze i jeszcze po książkę do czytania polazłam;p
ja to się zastanawiam kiedy sobie jakieś ubranka kupię...

A ja wreszcie mogę zacząc konkretniejsze ubranka kupować, bo pani powiedziała,że zdecydowanie chłopaczek, czyli u mnie intuicja działa, bo tak czułam i tak się kiedyś śniło;-). A i wczorajsze nerwy nie na darmo, bo Łobuziak, szaliczek sobie zrobił z pępowiny. Pani doktor powiedziała,że może ją sobie jeszcze zdjąć, bo tylko przez kark przechodzi, a przepływy ok. Zobaczę, co na to gin w poniedziałek, pewnie jakieś dodatkowe usg wskazane i stanowcza rozmowa z Młodym;-):wściekła/y:;-)

I ja sie witam popołudniowo :-) pospałam sobie dwie godzinki a rano byłam u lekarza na tak zwanych konsultacjach, siuś ok, cisnienie 105 na 58, serduszka posłuchałam i do karty zostalo mi dopisane że chce epidural :cool2:

super że w końcu znasz swojego małego lokatora:)
na pewno będzie dobrze z pępowinką,a przepływy dobre więc super:)
Aniu epidural to ??

masz racje Aniaso nie szczyp sie ja tez nie bede, jak zobaczylam wynik testu ciazowego to wiedzialam ze wezme:-D:-D

Chciałam kobitkę, tak na przekór;-). W 12 tygodniu gin się już zapędził. Tylko trochę mi żal koleżanki z pracy, która we wrześniu urodziła 5 córę, a mąż potrafi ją uderzyć, jakby to była jej wina:angry:

reklama
Do góry