reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
A tak myslalam ze smutna cos jestes:tak:Pogoda faktycznie za cudowna to nie jest a sprawy zalatwisz i jutro bedziesz odpoczywac.;-)

Gosia nie możliwe ze macie zła pogodę bo my też, a zawsze jest na odwrót. Czyli albo u nas albo u was musi sie zmienić na słonko. Z tego co widzę u nas nie ma szans.

witam piątkowo
jak ja sie ciesze,ze dzisiaj koniec roku szkolnego
ale mój remont nie skończył sie i jestem zła,bo brakło nam tygodnia żeby było skończone,od poniedzialku mążdo pracy i bedzie mógł robić tylko wieczorami czyli po 19 góra do 21 co to jest
u nas pogoda jak na razie słoneczna ,ale ma padac,oby tylko do 13 wytrzymało
a ja nie czuje sie ostatnio najlepiej,ale co zrobić,bylem choćpoczatku sierpnia dotrzymała,bo mi wróża poród w lipcu

na zmiane pogody tutaj sie nie zanosi.. prognoza na onecie tez pokazuje deszcz..

nic mi się nie chce, ale chyba trzeba się ruszyć, bo nic nie zdążę zrobić

Wam życzę lepszego samopoczucia niż mam ja i miłego dnia!

Milego dnia Gosiu:-)Moze pogoda cie zaskoczy:tak:
Piwonia czy ty z porodem chcesz sie wysunac przed Aneczke:szok:Ona nie da juz dawno ma zaklepane hehehehe.
Ja tez sie ciesze ze koniec roku szkolnego, bede miala nianke w domu. Maly uwielbia sie bawic z bratem, brat juz troche mniej:-D

witam dziewczyny:-D
popijam kawe i objadam sie delicjami:-D
wstaje jakas polamana:dry:
mala namietnie w nocy do lozka nam wchodzi i spimy w trojke:sorry2:
a mnie zawsze do sciany przykleja bo mala sie rozpycha:dry:

reklama
Do góry