Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiu gratuluje wzorowego ucznia:-) ja tez chłopaków wysłałam na po świadectwa samych, jakoś nie chciało mi się szykować i wlec ze sobą Maluchy!!
wczoraj 3h latałam wieczorem po sklepach i dziś mam lenia!!
Czesc dziewczyny, wczoraj juz nie dalam rydy do was wpasc wieczorkiem.
Ja juz po sniadanku.. bialy serek z rzodkiewka i szczypiorkiem... Nie uwierzycie pewnie, ale tak juz mam od tygodnia, codziennie na sniadanko to samo i wiecie, ze mi sie jeszcze nie znudzilo:-)
Ciekawe kiedy moja poscielka przyjdzie juz sie doczekac nie moge....
...bo przez to pokoik dzidzi nie jest gotowy:-(
Kilka razy dziennie tam wchodze siedze i patrze.. patrze..:-)hehe
Dzieki dziewczyny od razu humor mi sie poprawil i nawet slonko wyszloIde do sklepu i na spacerek. Jupiiii zycie jest piekne:-)A za tydzien przyjezdza maz
Widzis Kasiu same dobre wieści!:-)
mój Starszy właśnie przyniósł sterte papierów z gimnazjum! najlepiej bym je spaliła ale cóż potrzebne będą do średniej szkoły.
Boże jaka ja jestem stara ja sobie pomyśle że mam prawie 16letniego syna!!!!!!!!!!!!
Agus ja wiem:-) dobrze ze to maleństwo będzie:-) czuję się tak na góra 28 lat:-)
Fajnie mieć tyle dzieci co?? ja sobie nie wyobrażam jakbym miała mieć jednego bąbelka;-)