patisia1218
Fanka BB :)
Ja sie powolutku żegnam ;D wpadne potem i poczytam co tam naskrobałyście ;D Miłego dnia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to super ze wszystko okmam wiadomość od Malinki u niej wszystko dobrze po wizycie u gina szyjka trochę skrócona ale dobrze wszystko nie będzie miała dostępu do kompa więc nie będzie jej na bb jakiś czas
mamusiaberlin jest wątek wyprawkowy i wózkowy tam zajrzyj poczytaj opinie![]()
moja druga.... atez panikujeno ja nie musialabym biegac z wanienka, bo do tej firmy, to jeden stelarz pasuje i wystarczy, zebym w sklepie powiedziala jaka mam wanienke, firmy "rotho" i oni juz wiedza jaki stelarz. Duzo kolezanek radzi, zebym dokupila sobie, dlatego wariuje i nie wiem co robic. To moja pierwsza dzidzia, wiec zero jakiegokolwiek doswiadczenia u mnie![]()