• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ojej, basia, teraz to i ja się wystraszyłam... ale trzeba być dobrej myśli, na pewno zajmą się Wami w szpitalu i jeszcze troszkę będziecie "2w1", będę o Was myśleć!

z bólem głowy walczyłam wczoraj cały dzień, od rana aż do nocy; już nie wiem czy to przez tabletki czy pogodę, bo męża też bolała; dziś - tfu tfu - spokój;

reklama
ja wzielam apap bo juz dalej nie idzie dwie kawy inic trzeciej nie chce bo maly w koncu speeda dostanie;-);-). Matko kochana wlasnie widze ze mama rwie te wisnie bede miec robote buuuuuuu

Hej...
Ależ się naganiałam po mieście.
Ale już prawie komplet dla małej.
Jeszcze coś do odkażania pępka i jestem spakowana.
Już 34tc...Ale ten czas leci.
Pozdrawiam i lecę jeść obiados, co mąż mój przyrządził.
A zrobił lina w śmietanie...MMmmmm

ja tu po wizycie zagladam a tu wiadomosc ze Basia do szpitala:-(ale trzymam kciuki.jak lekarze sie dobrze zajma pacjetka to w dwupaku jeszcze polezy:tak:
do zainteresowanych strzykaniem w brzuszku-opisane jest na watku z wizytami:tak: no ja uciekam polezec bo po wizycie na zakupach bylam i sie troche natargalam toreb:zawstydzona/y:
papapapa

Super Azorek ze wszystko w porzadku i ze wrocilas w dwupaku do nas. Czytalam o tym strzykaniu ja slyszalam ze wlasnie jak juz mniej wod plodowych jest to wlasnie moze byc cos tam z brzucha slychac:-D

jeszcze troszke kobitki...
ja tez juz wypatruje u siebie oznak porodu, ale na szczescie do tej pory to byly falszywe alarmy. Skurcze mam juz niemal codziennie wieczorem, podbrzusze pobolewa dosc czesto, ale jak czytam ze wy macie podobnie to sie uspokajam ze na tym etapie ciazy to normalne

ciekawe czy przy nastepnej ciazy juz bede wiedziala czego sie spodziewac czy bede to przechodzic na nowo:confused:

reklama
megaczka ;-) wszedzie mowia i pisza ze kazda ciaza jest inna...
i powiem Ci ze u mnie sie to w sumie sprawdza

a najbardziej denerwuja mnie w szpitalu ze ja juz dziecko mam a nie wiem czy to skurcze czy bol (dla nich to nie to samo) - a skad mam wiedziec jak mi cc "na zimno" robili???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry