reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zero tłustych rzeczy ,zero oleju (uczę smarzyć na parze czy na wodzie),zero gazowanego ,zero słodyczy,z warzyw to chyba tylko marchewka i pietruszka mi pozostała do zjedzenia,z owowców najlepiej banan i jabłko.Na sniadania tylko białe pieczywo nie świeże z wędliną z kurcząt lub chudy twaróg ewentualnie drzem niskosłodzony a na obiad to już sama nie wiem ani schabowego ani mielonego .a o alkoholu to dopiero po zabiegu bedę mogła POMYŚLEĆ:baffled:
Znam ten ból, brat to przerabia z chorobą Leśniowskiego-Crohna( jelita)

Aniu dla męża duże piwko za to że w ogóle znalazł czas i chęci :-p
A dla Ciebie no coż... soczek :rolleyes2: i milion buziaków ;-)

Chogata współczuje naprawde <tuli>

I JESSSSSSSSSSSST 9 KWADRACIK!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witam:-)
Kasia i Deli jesteście niesamowite! pracujecie na forum jak mróweczki:-D

nic mi się dziś nie chce a zaplanowalam sobie ze pojade do centrum kupić podręczniki dla Średniaczka ale jak mój mąż o tym usłyszał, normalnie się wsciekł i powiedział ze mi się mózg zlasował od upału chyba:szok: ale ja się dobrze czuję!​

nic mi się dziś nie chce a zaplanowalam sobie ze pojade do centrum kupić podręczniki dla Średniaczka ale jak mój mąż o tym usłyszał, normalnie się wsciekł i powiedział ze mi się mózg zlasował od upału chyba:szok: ale ja się dobrze czuję!​
ja tak miałam końcem czerwca,ale i tak wtedy zakupiłam,na szczęście na raty nosiłam tylko
a dzisiaj w planach mam dokończyc kuchnię i zrobić knedle ze śliwkami

Piwonia ja to bym nawet nie nosiła, bo Średniak jedzie ze mną, musiałabym jechać autobusem i tramwajem potem i chyba chodzi mu o to a na dodatek z Małą bym musiała jechać, zobaczę po obiedzie, może pojadę:-)
Starszy sam sobie kupi jak wróci z obozu, mam nadzięję ze kasy mi starczy, w zeszłym roku na ich dwóch za całą wyprawkę ze wszystkim zapłaciłam800zł:szok:

NO Z TYMI NASZYMI MEZAMI TO TAK JEST - MOJ TO JUZ WOGOLE ZAMKNAL BY MNIE W DOMU I ZEBYM TAK DO PORODU SIEDZIALA I NIGDZIE NIE WYCHODZILA :no: , A BO TO PO CO SIE PCHAC W TE TLUMY LUDZI , A BO TO " SWINSKA GRYPA " , A JESZCZE CIE KTOS POPCHA :no: - NORMALNIE JAK BYM NIEUMIALA SOBIE PORADZIC CZY CO :wściekła/y:

Piwonia ja to bym nawet nie nosiła, bo Średniak jedzie ze mną, musiałabym jechać autobusem i tramwajem potem i chyba chodzi mu o to a na dodatek z Małą bym musiała jechać, zobaczę po obiedzie, może pojadę:-)
Starszy sam sobie kupi jak wróci z obozu, mam nadzięję ze kasy mi starczy, w zeszłym roku na ich dwóch za całą wyprawkę ze wszystkim zapłaciłam800zł:szok:
no chyba ze tak,ja juz na same książki dla obu dałam koło 500zł,a młodszej musze wszystko zakupić jeszcze pozostałe rzeczy

reklama
Cześć dziewczyny.Pewnie mnie żadna już nie pamięta bo tak dawno sie nie odzywałam...przepraszam..
Chciałam pogratulować mamusiom które już urodziły i życzyć wszystkiego dobrego tym jeszcze oczekującym:-) Miłego dnia życze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry