reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aneta na pewno wszystko będzie ok, trzymam kciukasy;-)
Ale to rozpakowywanie dość sprawnie idzie no nie czy mi sie tylko tak zdaje:sorry:

Ja już chatkę ogarnęłam bo wczoraj mąż mi nie pozwolił większych porzadków ro bić twierdząc ,że sam je zrobi tylko mam mu mówić co i jak,ale na koniec nie chciałam go zniechęcać i krytykować ,bo niektóre rzeczy nie były po mojemu:baffled:.więc dzis jest w pracy to se wszystko poprawiłam;-).Tylko obiad muszę dokończyć i pranko powiesić a i prasowanie mnie czeka buuuuuuuu jak ja tego nie cierpię:crazy:

reklama
Witam w ten słoneczny poranek.

Wczoraj zapisałam moją Anię na szczepienie przeciwko pneumokokom (ona idzie do przedszkola, a maluszek będzie w domu więc wydaje mi się, że powinnam to zrobić). Planuję też szczepienie przeciwko meningokokom.
Byłam u dwóch pediatrów i obie zalecają to szczepienie.
Czy Wy szczepiłyście swoje dzieci? Jakie zdanie mieli pediatrzy? Czy sierpniowe maluszki planujecie szczepić od razu (4 dawki w przypadku pneumokokom) czy dopiero później?

Mój mąż mówi, że szkoda na to pieniędzy. Już sama nie wiem.

Witajcie kochane!!!! Tak podczytuje czaami Was i dopiero dzis trafiłam na ten watek, jakas slepa byłam chyba, albo słońce mnie oczadziło:sorry:. Też mam na sierpnia termin-5-go więc jak najbardziej czuje sie że przynależe do Was hi hi:tak::tak::tak:.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i 3mam kciuki za mamusie które właśnie wylądowały w szpitalach!!!

ja mam jutro wizyte w szpitalu:) ciekawe co powiedza ciekawego:)w sumie to tydzien temu jak lezalam w szpitalu to mala wazyla juz ponad 3600....ciekawe z jaka waga sie urodzi:):):):) bo te ich usgsowskie pomiary to chyba nie sa zbyt adekwatne do wartosci prawdziwych......

Hej dziewczyny, trzymam kciuki za Mirande i Motylka
od rana próbuje na bieżąco podczytać dzisiejsze wieści ale co chwila się odrywam bo Karol ma głupie pomysły...wziął się za golenie śpioszków (ostatnio jedna z jego ulubionych zabaw...) i wsadził palucha do golarki tam gdzie wiedział że nie można i teraz ma ała...i przeżywa...no musimy spadać chyba na dwór bo z nudów jeszcze mi coś jeszcze gorszego wymyśli :) miłego dnia!!!

Ja też sięzastanawiam nad tymi szczepieniami niby Dominika nie szczepiłam i nic mu nie było a chodził i do żłobka i do przedszkola.Troszke za duzo kasy za to chcą .Nie wiem co zrobię musze pogadać ze znajoma lekarką zobaczymy co ona na to powie bo jest osoba szczerą i prywatnie powie prawdę:-)

przerwa na loda
co do szczepień,ja dziewczynki szczepiłam tylko na meningokoki,bo było u nas kilka przypadków,a ze moje chorowitki straszne to nawet lekarka nam poradziła,a na pneumo nie szczepiłam bo w sumie do 5 roku życia można sie zarazić
a teraz sie zastanowię,bo w sumie jest to koszt napewno,ale bede miec tez pewność ze zrobilam wszystko co mogłam

witam sie dziewczynki :-)
ale u mnie deszczowo! ale przynajmniej sie super spi w taka pogode

MEWA śniło mi się dziś, że urodziłaś dzieciątko...:eek: masz coś w planach;-)?

Mju
- jak najbardziej mam w planach malego Adama:-) no ale to w sierpniu dopiero, ale ze zadnych zwiastunow porodu nie mam wiec pewnie doczekam, apetyt mi dopisuje , skurczy brak wiec jak sie zacznie to pewnie na calego:tak:

zreszta nie moze byc to dzisiaj , bo czekam na esemeska od Mirandy zeby wam przekazac co u niej:tak:
trzymam kciuki za Motylka tez

Deli- stronka zawodowa!:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć!!!
Trzymam kciuki za dziewczyny oby wszystko poszło zgodnie z planem!!!!
Del stronka śliczna!

Wiecie co jakiego mam doła komp nam się zepsuł i wszystko się skasowało wszystkie dokumenty zdjęcia po prostu WSZYSTKO!!!!!!!!!:wściekła/y::angry::no:
Mam nadzieje że to da się przywrócić.....
Jak na razie mój przyniósł z pracy laptopa więc póki go nie zabierze to mogę skorzystać....
A tak poza tym to jestem diabolicznie przeziębiona boli mnie gardło i mam okropny katar brrrrrr:no:

reklama
A to nie dobrze Malinka jeszcze jak przyjda upałay to juz wogule masakra z tym przeziębieniem.Kuruj się i nie siedź w przeciągach ;-).
Ok ja uciekam bo do 14 musze odebrać wypis ze szpitala ,a jeszcze prysznic i głowe musze umyć .Miłego dnia laski zajrzę po południu lub wieczorem ,żeby zobaczyc jak tam Mirandy Jagoda;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry