reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka- jak juz masz zalozonego nowego windowsa i nie formatowalas dysku, to poszukaj na dysku tych zdjec, powinnny tam byc:tak:i kuruj sie dziewczyno, dobre sa na gardlo w sprayu , tantum verde chyba jaks laska miala zalecane?

ja na razie ide cos porobic bo mi sie odlezyny zrobia;-)
bede napewno pozniej

Mój zawiezie kompa do jakiegoś serwisu niech spróbują naprawić zabroniłam mu już przy nim grzebać żeby czegoś bardziej nie nabroił:wściekła/y:
A mnie ten katar najbardziej męczy oczy do tego łzawią ciężko się oddycha:confused2:
Idę trochę poleżeć...
Acha i nie mam gg bo nie pamiętam hasła a nowego na razie nie zakładam....

ja mam jutro wizyte w szpitalu:) ciekawe co powiedza ciekawego:)w sumie to tydzien temu jak lezalam w szpitalu to mala wazyla juz ponad 3600....ciekawe z jaka waga sie urodzi:):):):) bo te ich usgsowskie pomiary to chyba nie sa zbyt adekwatne do wartosci prawdziwych......
no Aga nie zazdroszczę ci takiego bobasa jest co nosić obyś poród miała lekki

Deli stronka świetna
A co do TANTUM VERDE to ja używam i mi pomaga wiec ty Malinka też spróbuj , a na katar ja używam olejku OIL OLBAS możesz nim robić inhalacje albo skropić poduszkę czy ubranie zaraz ci się będzie lepiej oddychać kosztuje kolo 20 zł ale wystarcza na bardzo długo

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że stronka się Wam podoba :))
Jeszcze raz wszystkim dziękuje, to bardzo miłe co piszecie :)))

Wieczorkiem ukarzą się pierwsze zdjęcia :)))

Dziewczynki wiadomosc od Mirandy:

Jagoda urodzila sie o 10.16 , wazy 3.92 kg i juz popija cieple mleczko

bardzo mnie to wzruszylo,
dzielna Miranda:tak:

a co do ile ma cm Jagoda to tutaj chyba nie mierza, dopiero po paru dniach...

reklama
Zaglądłam sprawdzic czy sa wieści i prosze mamy kolejne dzieciątko,gratulacje w odpowiednim miejscu umieściłam i sporo waży Jagódka,ale najważniejsze,że jest juz z mamusia blisko:-D

Ja skończyłam w końcu kuchnie tylko pozmiatam i umyję ją ,ale to za chwilkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry