reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No Aneczka poród ok. ale tego łyżeczkowania na żywca to ci nie zazdroszczę mnie też czyścili bez znieczulenia i też dopiero po szyciu więc wiem co przeżyłaś teraz uważaj bo mnie przez to szwy się rozlazły . choć nie wiem co gorsze było samo łyżeczkowanie czy to jak mi lignine z jodyną wsadził lekarz żeby odkazić :no: jak to określił , dlatego teraz troche sie boje bo G mówiła że łożysko znowy może być przyklejone ale przedtem rodziłam na izbie gdzie znieczulenia niedawają a teraz jak pytałam G ote czyszczenia to mówiła żeby się niebać bo w szpitalu dawają zanieczulenie za każdym razem jak czyszczą ( nawet do szycia )więc się dziwię że ciebie tak na żywca potraktowali w szpitalu

Aneczka - w nagrode za te przezycia masz Swoja Slicznotke:tak:zazdroszcze Ci pozytywnie ze juz po jestes:tak:

Motyl- znam to z czeresniami, jem dotad az brzuch mnie boli;-)

ja czekam na kolezanke, przyjdzie na pogaduchy zaraz, odkurzylam na jej przyjscie i teraz ledwo zyje,
ciesze sie ze przychodzi bo od poniedzialku sama jako ten palec siedze, i tylko moj przychodzi wieczorkiem i gada o swojej pracy:nerd: fajnie poleniuchowac w domu ale brakuje mi towarzystwa
ciesze sie ze Was mam dziewczyny!!!:-)

Motyl- znam to z czeresniami, jem dotad az brzuch mnie boli;-)
to zupełni tak jak ja:-D w ogóle ostatnio dogadzam sobie jak mogę, bo mam świadomość, że jak już mała będzie na świecie a będzie mi dane karmić piersią, mimo wszystko nie zjem wszystkiego na co będę mieć ochotę;

właśnie wciągnęłam galaretkę z brzoskwiniami i ubitą kremówką, mniam...

Ja już po wizycie :) opis na odpowiednim wątku
Idę pakować małą :) ja spakowana tylko ona mi została :)))
Basiu wyobraź sobie, że zakupy tez zostawiłam w sklepie, połowę wzięłam, a połowę zostawiłam, ale na szczęście panie zauważyły w porę ....

reklama
10 kilo a jeszcze 4 tygodnie nie minelo- imponujace:tak:
mam nadzieje ze u mnie tez po prostu brzuch tyle wazy, normalnie mi sie kolana uginaja jak chodze,
wcale nie bede za nim tesknic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry