Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Tobie już mało zostało a ja jak przenoszę to o wrzesień zachaczę-płakac się chce jak tylko pomysle sobie o tym[/FONT]
Przykro mi moze dzis przemysli i przeprosi??
Chogata dziekuje za swiatelko ale Miloszek ma to gdzies raczejszlak mnie wezmie jak znow przechodze![]()

.Chociaż tobie też współczuję brzuszek słusznego rozmiaru i biegaj sama za dziećmi ,współczuję

No bomba! Budziłam mojego w nocy żeby drugie skrzydło okna otworzył, bo nie miałam czym już oddychać a on mnie odruchowo jeszcze kołdrą przykrywał.
Za oknem widzę piękne chmurki i chłodny wiaterek w liściach drzew. Ach! Aż chce się żyć!

bedzie dobrze... a noz moze psikusa wykreci i lada dzien sie zacznieEfe no dziekuje bardzo te metode tez juz wyprobowalam faktycznie wywoluje lekkie skurczyki ale porodu nie spowodowaly, buuuuuuuu a ja tak sie boje tego.
Chogata tak mowisz z @ mam na 3ego a z usg na 12ego i 18ego. W karcie ciazy termin z usg 18ty to jak sie upra czekac 2 tyg od 18ego??To duzo do wrzesnia nie zostanie
No chyba ze zgaga mala sie nie przekreci i bede miec CC to problem z glowy![]()

moze sie Miloszek zmobilizuje jak tata mu powieMaz mi obiecal ze jak nie urodze do jego przyjazdu to mi sam porod wywola heheheheh![]()