reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joan spokojnie kochana nie denerwuj się, bo córeczka to wyczuje. Musisz być dzielna teraz za was dwie. Trzymam kciuki, żeby mała się szybko oswoiła z tym światem i wpadła w swój rytm, bo może ona jest jeszcze na rytmie z łona matki? Zobaczysz wszystko będzie dobrze;-)

Deli ja dlatego nowych zdjęć nigdzie nie wstawiam bo nie mogę na siebie patrzeć :-( Jestem jak ta panda normalnie :-(

Załączniki

• tarebasket.gif
    tarebasket.gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Wsumie to Wam powiem dziewczyny, że jakby mi ktoś dał gwarancję że mała by jeszcze trochę urosła przez te 2 tygodnie i byłaby cięższa to wolałabym poczekać z porodem :sorry: naprawdę martwię się czy będzie dobrze i będzie rosła tyle ile powinna :-(
Trochę mnie załamali w szpitalu, tym że stwierdzili u niej Hypotrofię. Jak o tym myśle to łzy mi same lecą- chyba dopdła mnie depresja poporodowa :-(
Joan musisz obserwować małą i starac sie ją wybudzać na wszelkie sposoby, za niedługo pewnie bedziesz miała kontrolną wage i sprawdzisz jak przybiera, nie martw sie na zapas choć wiem że to trudne...

Melduje sie na moment z domu, Zle mi chodzi net, więc nie wiem czy uda mi sie cos sprawdzić. Ogólnie czuje sie nie najgorzej, baby blus oczywiście jest, i zastuj w piersie, ale walczymy z tym. Jagoda ma sie dobrze pojadła z drugiej i śpi, a teraz spróbuje troche poczytać.

Wsumie to Wam powiem dziewczyny, że jakby mi ktoś dał gwarancję że mała by jeszcze trochę urosła przez te 2 tygodnie i byłaby cięższa to wolałabym poczekać z porodem :sorry: naprawdę martwię się czy będzie dobrze i będzie rosła tyle ile powinna :-(
Trochę mnie załamali w szpitalu, tym że stwierdzili u niej Hypotrofię. Jak o tym myśle to łzy mi same lecą- chyba dopdła mnie depresja poporodowa :-(
Tutaj sobie poczytaj bo są tez inne mamy z takimi problemami
Wczesniaki :: Zobacz temat - Dominiś, 30 Hbd, hipotrofia
Będzie dobrze

Miranda super ze juz w domku:-DNa zastoj kapustka:tak:Bedzie dobrze. Bedziesz miec chwilke to czekamy na zdjecie i relacje:-)

Joan karm malutka twoim mleczkiem to najlepsze co mozesz teraaz jej dac:-DBedzie ciut drobniejsza ale najwazniejsze ze jest zdrowa:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry