reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Azorek szybkiego powrotu do zdrowia,nie zazdroszcze
ja skończyłam sprzątanie i za oknem mam atrakcje,ze o mało nie urodziłam tak sie wystraszyłam w bloku na przeciwko wybuchł pożar i az 3 wozy przyjechały,godzine wyły,aż ciarki miałam

reklama
kurde, wystarczyło że wstałam 2 razy otworzyć drzwi kurierowi a potem listonoszowi, a już mnie skręca - brzuch się spina, boli. Nie wiem jak to będzie po odstawieniu cordafenu - chyba urodzę w parę godzin później:no:

oj azorku, ale Ci się przytrafiło; moja ginka mnie uprzedziła, że przez te bakterie też mogę się dłużej i trudniej goić, niestety; więc liczę się z dłuższym powrotem do formy;

cześć!
ja już posprzątane, poczytałam co u was, kurier przywiózł mi nowy telefonik, bo umowa się skończyła i przedłużałam, ale muszę go jeszcze poznać ;-)
mam zamiar się wykąpać, ale nie chce mi się dowlec do wanny :-D
potem luz blues :happy:
widzę, że niektóre niezłe przygody mają-nie zazdroszczę i trzymam kciuki, powodzenia :tak::-)

NO I BYLAM DZISIAJ U POLOZNEJ .POBADALA , POSLUCHALA I POWIEDZIALA ZE NASTEPNA WIZYTA W 38 TYGODNIU ALE MNIE POCIESZYLA ZE RACZEJ JUZ DO TEGO CZASU NIEWYTRZYMAM I ZE MAM POZWOLENIE NA ROZPAKOWANIE SIE :-):-):-):-) . JAK TYDZIEN TEMU WYSZEDL MI KAWALEK TEGO " CZOPA " TAK DZISIAJ OD RANA CO CHWILE MAM NA WKLADCE PO KAWALKU :baffled: . A RANO MOJA ROZBUJNICZKA TAK BUSZOWALA ZE AZ SIE WYSTRASZYLAM :baffled: . LECZ TERAZ TYLKO CZEKANIE I WSLUCHIWANIE SIE NAM POZOSTALO :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry