Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kasia C weź nospe jak skurcze się rozejdą to niestety jeszcze nie to.
U mnie też tak było w pierwszej ciązy o 17 poczułam ,że lepiej mi sie oddycha a o 20 odeszły mi wody ,dopiero po godzinie miałam słabe skórcze ,ale szybko przybrały na sile.I też lekarz mi mówił ,ze porodu nie bedzie ,że mam się nastwic na przenoszenie i co w piątek byłam na wizycie a w niedziele mnie wzięło.Skurczy rano już nie mam. Raczej czuję się zdezorientowana, bo lekarka mówiła, że przez najbliższe dwa tygodnie nie mam co liczyć na poród, taką długą szyjkę mam.
A tutaj czop zaczyna odchodzić, więc może to się szybciej wydarzy (nie mówię dzisiaj, ale w ciągu kilku dni bądź tygodnia, szczególnie, że dziecko wstawione już od półtora tygodnia).
W poprzedniej ciąży dzień przed porodem miałam długą szyjkę i wysoko brzuch, a do tego żadnych skurczy. Wszystko wydarzyło się w ciągu jednej nocy.
Jak teraz będzie - nie mam pojęcia.
Mam taka fajna książke pt."Uśnij wreszcie " może czegoś z tamtąd sie dowiesz? tylko musiałbym znac maila;-)Cześć
Rattuuunkuuuuuuuuuuuu dziewczyny padam z nóg, mała nie chce spać w nocyzasneła dopiero nad ranem jak ja skapitulowałam i ją wziełam do łożka
ale ja nie chce spać z małą, co tu zrobić jak ją nauczyć? chodze do tyłu dziś od rana
![]()
U mnie też tak było w pierwszej ciązy o 17 poczułam ,że lepiej mi sie oddycha a o 20 odeszły mi wody ,dopiero po godzinie miałam słabe skórcze ,ale szybko przybrały na sile.I też lekarz mi mówił ,ze porodu nie bedzie ,że mam się nastwic na przenoszenie i co w piątek byłam na wizycie a w niedziele mnie wzięło.
Mam lekkie skórcze przepowiadające ,ale tak jak pisałam szyjak krótka i miekka -gotowa do porodu a dzidzia wysoko i duzo wód płodowych .Poza tym zadnych objawów moze jak pochodze to mnie bolą pachwiny a tak nic.Teraz biegam do kibelka ale to pewnie dlatego ,że czytam o porodzie;-)A teraz jak się czujesz? Jakieś objawy, czy podobnie jak poprzednio?
Napisałam Ci na priv.Mam taka fajna książke pt."Uśnij wreszcie " może czegoś z tamtąd sie dowiesz? tylko musiałbym znac maila;-)