reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja dziewczyny myślałam o takich drożdżowych ,ale nie pamietam jak się je robiło.Kupiłam już jagody i maliny tylko zmiksować i cukru dodać i będą w sam raz do polania.Jeśli nie takie to zrobię takie jak Wy piszecie z ciasta nalesnikowego tylko ono chyba troszkę gęstsze musi byc co?

A na jutro zrobię placki ziemniaczane bo już na to mieso patrzeć nie mogę i do tego warzywa z patelni;-)

reklama
Ja dziewczyny myślałam o takich drożdżowych ,ale nie pamietam jak się je robiło.Kupiłam już jagody i maliny tylko zmiksować i cukru dodać i będą w sam raz do polania.Jeśli nie takie to zrobię takie jak Wy piszecie z ciasta nalesnikowego tylko ono chyba troszkę gęstsze musi byc co?

A na jutro zrobię placki ziemniaczane bo już na to mieso patrzeć nie mogę i do tego warzywa z patelni;-)
ja do ciasta naleśnikowego dodaje troszke drożdży,a ciasto musi być gęste

u mnie dzisiaj lasania,bo dzieci marudziły
i wzięłam sie za malowanie z nudow u dzieci

Ja placki ziemniaczane miałam wczoraj:-D. A za chwilę zabieram sie za fasolkę, bo dostałam od teściowej i chcę trochę pomrozić. Na zimę będzie jak znalazł. A przy okazji dzisiaj na obiad:-) Prawie codziennie jemy, tyle jej jest, ale ja akurat lubię:-)

Ja placki ziemniaczane miałam wczoraj:-D. A za chwilę zabieram sie za fasolkę, bo dostałam od teściowej i chcę trochę pomrozić. Na zimę będzie jak znalazł. A przy okazji dzisiaj na obiad:-) Prawie codziennie jemy, tyle jej jest, ale ja akurat lubię:-)

Też bym zjadła ale przez ta diete nie moge w zasadzie z warzyw to tylko marchew,pietruchę mogę a z owoców banan i jabłko i na tym koniec,ale ja sobie pamalutku dogadzam tylko wtedy biorę za wczasu tabletki ,bo nie dałabym rady na takiej skompej diecie tyle wytrzymać i tak wszyscy się dziwią ,że tak długo wytrzymuję:tak:

Dzięki Piwonia ja takie właśnie zrobię mniam ale będzie pyszne

Dzień bry ;-)
u nas na obiad ryba dzis ;-)
a mi od rana brzuch się spina, i trochę pobolewa, ech, moze jutro ta pełnia coś zadziała :confused:;-)\dzidziak od wczoraj jakiś leniwszy się zrobił już tak nie szaleje, oby po porodzie też był taki spokojny :P
idę połazić po sklepach, i coś z włosami bym chciała zrobić bo kolor to mam straszny już, zastanawiam się czy samej sobie jakiejś szamponetki nie walnąć albo farby :dry: bo fryzjera tu zadnego nie znam a w ciemno iść nie lubię :dry:
idę na łowy ;-)

Milych lowow Meggie....:-)
A ja spadam do kuchni....
Piwonia czy aby nie za ciezka prace sobie wymyslilas z tym malowaniem,he? :szok:
Ty lepiej zostaw to dla meza.....:sorry2:

reklama
dzień dobry, widze że pojawiło sie troche nowych mam, witam serdecznie.
Nie mogę uwierzyć w jakim tempie ruszyło rozpakowywanie, na ale co tu dużo mówić, w końcu sierpień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry