• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja myślałam o racuszkach na słodko- z jabłkami- bez drożdży, wydaje mi się, że w moim starym przepisie była śmietana, ale pewna nie jestem; no nic, i tak dziś nie zrobię bo nie mam składników, niestety:-(
zjadłam talerz frytek i zaraz zabieram się za kawkę i deserek (nie wiem jaką pojemność ma mój żołądek - co zjem to za chwilę głodna jestem:szok:)

fajnie się czyta "rozpakowane mamusie", jak piszą o pobudkach w nocy, karmieniu itd. to takie miłe, sama się doczekać nie mogę:-)

reklama
Ja ostatnio malowałam ścianę w kuchni. I nic.
ja tez w kuchni podmalowywałam jedną ściane po wymianie drzwi,potem jedną na przedpokoju,a teraz w pokoiku i tez nic,owszem troszke plecy mnie bolą,ale robie przerwy i odpoczywam
w sumie to juz sko.ńczyłam,teraz tylko poodkurzam i przemyje podłogi,reszta malowania zostaje dla męża i tak farby brakło

ale dzisiaj widze,ze nikt sie nie rozpakował chyba ze bedzie jeszcze jakaś niespodzianka

ale się cicho zrobiło...

u nas na burzę się zbiera, a mnie drzemka łapie, chyba ulegnę...

ach, przypomniało mi się jeszcze - co do wróżenia naszych facetów w sprawie terminu porodu, to mój przeczuwa, że pozostał nam jeszcze 1 wolny weekend... to by oznaczało poród na jakiś tydzień przed terminem; ciekawe czy się tak stanie...

Ostatnia edycja:
Wlasnie,jakies pustki dzis na forum.....
ja juz po obiadku,pierozki nalepione i zjedzone....zostaly tylko dla meza....a swoja droga to nie wiedzialam ze mam az taki spust.....:szok:....nie liczylam ile wciagnelam,ale sporo.....:-D

Czy mi sie zdaje,czy Basia1807 dzis sie nie odzywala?
Moze cos zaczelo sie dziac?

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam takie ze az nogi dretwieja:dry:
a mala wyjdzie napewno w najmniej oczekiwanym momencie:-D
a niedobrze mi jak cho;era:baffled:
uciekam bo zaraz ma przyjsc kumpela:-D
pozniej do Was zajrze:-D
milego popoudnia:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama