• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

Witam z poranną kawą. Widzę ruch jak na Marszałkowskiej się zrobił. Dobrze, dobrze.

Taszka trzymam kciukasy! Obyś szybko i bezboleśnie sobie dała radę. W końcu 3 to powinnaś ekspresowo!
A o Karince nic nie wiadomo?

witam z rana, ciągle w dwupaku:)
Myslalam,ze zaczne w koncu rodzic dzisiejszej nocy,bo wczoraj o 20.00 nagle poczulam,ze koniecznie musze zrobic obiad na kolejny dzień,uporządkowalam dokumenty do szpitala i zapakowalam do torby,no i takie tam inne rzeczy czulam,ze po prostu musze to zrobic i tak krzatalam sie do 23.00;). A tu?????WIELKIE ROZCZAROWANIE!!!!!Nic mnie nie boli..WWWRRRRRRRRRR

popijam kawkę i się witam:-)
u mnie tez nic, mąż się smieje ze to nasze indukowanie porodu sprawia ze się nic nie dzieje!! ale chociaż przyjemnie jest:-):-)

sen oczywiście miałam o seksie i tak jakos od kilku nocy się powtarza:-D:-D i ze po:-) odchodzą mi wody i zalewam moje ukochane przescieradło a tu nic śpie jak aniołek:-D acha i w snie jeszcze otworzyłam poczte a tam miałam wiadomośc ze przez 2 dni urodziło nam się na BB 6 dzieci:szok::szok: więc liczymy hihihihi

EFE Wszystkiego pozytywnego, miłego, słodkiego, radosnego, szczęśliwego, optymistycznego, kolorowego, wiosennego, czarującego, fascynującego, niesamowitego, pięknego, bajecznego, przepysznego, doskonałego, zjawiskowego, olśniewającego, artystycznego, zachwycającego itd..
Wszystkiego Najlepszego z okazji .. urodzin!

Ostatnia edycja:
i ja również witam się wtorkowo:-)

Efe wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń oraz bezbolesnego porodu :-)

sempe, aby Twoje sny się spełniły, bo troszkę mamuś jest, które chciałyby być po ;-)

taszka trzymam mocno kciukasy.

baśka współczuję choróbska synka i mam nadzieję, że szybko mu przejdzie.

Witam z rana:-)

Taszka, trzymamy kciuki:-)

Efe, teraz najlepsze życzenia to szybkiego i łatwego porodu, a póżniej samych cudownych chwil z Dzidzią:-). Wszystkiego naj z okazji urodzin:-). No i dużo zdrówka:-)

reklama
Witam:-)
Ewelinka i Enka najlepsze zyczenia urodzinowe. Szybkich lekkich i latwych porodow. Oraz zdrowych dzieciaczkow.

Od karinki nadal nie mam zadnych wiadomosci. Za to Maggie lezy na sali przedporodowej. W nocy dostala skurcze i zaczela krwawic. Narazie skurcze przeszly ale miejmy nadzieje ze jej pomoga.Pozdrawia wszystkich i prosi o kciuki.\
No dziewczynki trzeba sie dzis zmobilizowac trzymamy za karincie, taszke i maggie. Ale sie posypalo

:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry