reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Enka! Przyciągamy tłumy widzę aż 3 na porodówkach! To rekord chyba? Trzymam kciuki!

Enka wszystkiego naj, naj, naj w dniu urodzin!

Ostatnia edycja:
EFE, ENKA! Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin :-D NIech Wam się spełniają marzenia :tak::-D:tak:

U mnie w kwestiach porodowych bez zmian - za to wylazł mi hemoriod :wściekła/y::wściekła/y: i to strasznie boli, nie mogłam spać :no::no: do tego Anielka postanowiła nam zrobić "trening" przed przyjściem brata i wstawała w nocy z 4 razy:baffled::baffled:

KARINCIA, TASZKA, MAGGIE trzymam kciuki! Oby Wasze porody przebiegały szczęśliwie, lekko i szybko :-D

P.S. No i jestem przeterminowana...

Witam sie i ja porannie ;-)

Efe, Enka sto lat z okazji urodzin, łatwego porodu, a potem tylko jak największej pociechy z dzieciaczków :tak:

O ironio ja dziś spałam jak młody bóg o 2 50 obudził mnie bolesny skurcz ale w pół godziny je rozchodziłam i spowrotem spałam jak niemowle :happy2: No ale teraz trzeba trzymać kciuki za nasze dziewczynki na porodówce :tak:

Witam się z rana ja nocke miałam nie najgorszą.U mnie też szaro buro i mokro na dworze,aż czuję sie jakby juz jesień była i sie przeterminowałam:-(
Karincia dalej rodzi:szok::szok::szok: szkoda ,że nie daje znać bo troszkę to trwa nie?
Taszce i meggie życze szybkiego i łatwego porodu:-):-)
Efe i Ence wszystkiego NAJ w dniu urodzin;-)

Witam sie z rana...
ale fajnie az 3 dziewczyny na porodowce.....WOW....oby szybko im poszlo,trzymam kciuki!!!
EFE,ENKA-wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek....!!!
Łatwych porodow !!!:wink::-D:-D:-D

reklama
Ja dziękuje za kawkę i towarzystwo przy śniadanku. Niestety muszę się oddalić, bo przewrażliwiony tatuś nie dał mi wczoraj posprzątać normalnie, więc muszę nadrobić. A przyśpieszenia to ja ostatnio nie mam:dry:
Postaram się jeszcze zaglądać w chwilach przerwy. A za nasze dziewczyny trzymam kciuki! Niech im łatwo dziś pójdzie;-)

O, zaczęło padać:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry